* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika naravni las PrimePower Real

516,06 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Real by Ellen Wille je popoln pernat in lep vrhnji kos, ki dodaja količino in brezhibno integrira z lastnimi lasmi. Real je sestavljen iz 4,75 “- 8,5” dolgih las na 4.25-2.5 “dolgi 6” široki monofilamentni osnovi, skupaj s tremi pritrdilnimi sponkami za varno pritrditev. The Real je ustvarjen z novo in inovativno Ellen Wille Prime Hair. Prime hair je lastniška sestava človeških las, ki jo dopolnjuje Premium Synthetic fiber, ki omogoča dolgotrajno življenje barv. Prvovrstni lasje so tudi stylable in zaradi vrhunskih sintetičnih vlaken (ki prenese toploto do 350), vsak slog, ki ga bo imel veliko dlje in celo skozi pranje! To je najboljša izdelava, ki ustvarja popolno nošenje. Real je del kolekcije Ellen Wille Prime Power.

Izdelava :Haarteil

Lace : Ja

Material :Naravni človeški lasje

MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun


Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Perika naravni las PrimePower Real

516,06 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA