* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Dostava i troškovi

Dostava i troškovi predmeta iz internetske trgovine :

  1. Dostava naručenih proizvoda:

Proizvode isporučujemo u sve zemlje Europske unije i iz izvan EU  : Bosna, Srbija 

1.1. Kad od korisnika primimo narudžbu, savjetnik internetske trgovine započinje s obradom narudžbe. Korisnik će dobiti povratnu poruku e-pošte koja potvrđuje da je njegova narudžba uspješno prihvaćena.

1.2. Robu naručenu ne isporučujemo vikendom i državnim praznicima

1.2.1. Obična isporuka roka isporuke – u roku od 10 radnih dana od potvrde narudžbe.

1.3. Prodavač internetske trgovine koristi kurirsku službu tvrtke za prijevoz kurirske službe: POŠTA Slovenije  i dalje  Hrvatska pošta ili Gls dostava

– Ako u trenutku isporuke niste na predviđeno mjesto (tvrtka, ured, bolnica, učenik ili internat itd.), Kurir će ostaviti poruku s uputama za daljnje postupanje.

        2. Dostava

Naši partneri dostavljaju pakete na adresu unesenu prilikom narudžbe. U svoj profil možete dodati što više različitih adresa za dostavu, a koje možete odabrati prilikom slanja narudžbe. Dostava će se vršiti na točnu adresu koju navede korisnik (bilo da je stambena ili poslovna).

Poštanske pošiljke – POSTE RESTANTE : Poštansko slanje je način slanja u bilo koji poštanski ured Slovenije ili Hrvatske. Ako odaberete “POSTAL”, upišite poštanski broj pošte gdje želite preuzeti paket umjesto adrese.  Za poštansku dostavu primatelj kućne dostave NE prima nikakvu obavijest o pošiljci koja je u tijeku, već samo našu obavijest putem e-maila kako biste mogli osobno preuzeti narudžbu u svojoj pošti! Pošiljku podižete u pošti s osobnom iskaznicom.

Svaka pošiljka je osigurana, osiguranje ide na račun prodavatelja. Proizvodi su pakirani na način da obično ne ošteti manipulaciju transportom.

DOSTAVA IZVAN EU – SRBIJA, BOSNA I HEREGOVINA

U slučaju da se isporučuje  u inozemstvo, radi se o oslobođenom izvozu , sukladno odredbama članka 52. ZDDV-1, gdje je propisano da je plaćanja PDV-a oslobođena isporuka  koja se otpremaju iz Slovenije ili odvezena na odredište izvan.

Kupac je dužan platiti sve carinske obaveze i poreze u svojoj državi.

—————————————————————————————————————————————————————–

        3. Cjenik trošak dostave:

3.1  Država Slovenija: 5,80 eur

* Za dostavu u Poštu Slovenije i način plaćanja sa gotovinom nakon dostave naplaćuje se dodatni trošak u iznosu od oko 0,99 eura. ovisi o vrijednosti otkupnine koju naplaćuje Pošta Slovenije.

3.2  Trošak dostave Hrvatska: 12,50 EUR

3.3. Trošak dostave Europska unija  : 18,00 EUR

Također isporučujemo naručene proizvode kupcima iz Hrvatske i Srbije. Dostava se vrši putem Pošte Slovenije, UPS, GLS ili po dogovoru.

 3.4 Trošak dostave izvan EU  – OBRAČUNA SE NAKON NARUŽBE PO TEŽINI PROIZVODA I SE NAKNADNO JAVI KUPACU koji mora potvrditi trošak.

Kupac će dobiti e-mail u kojem navodi sve dodatne troškove poput otpreme, itd. i tek nakon pregleda potonjeg, u mjeri u kojoj se slaže s konačnom cijenom potvrde narudžbe. Prodavatelj uz pošiljku prilaže fakturu i sve ostale potrebne dokumente u slučaju izvoza robe. Na zahtjev klijenta, ugovor se može zaključiti na stranom jeziku, a u protivnom račun se uvijek izdaje na slovenskom jeziku.

 

UPOZORENJE:

Ako postoji naknada za dostavu koju nije moguće prvo predvidjeti i koju naplaćuje dobavljač, kupac će biti obaviješten i obaviješten o novim troškovima dostave s kojima se kupac mora složiti.

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0