DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Dostava i troškovi

Dostava i troškovi predmeta iz internetske trgovine :

  1. Dostava naručenih proizvoda:

Proizvode isporučujemo u sve zemlje Europske unije  :  Hrvatska 

1.1. Kad od korisnika primimo narudžbu, savjetnik internetske trgovine započinje s obradom narudžbe. Korisnik će dobiti povratnu poruku e-pošte koja potvrđuje da je njegova narudžba uspješno prihvaćena.

1.2. Robu naručenu ne isporučujemo vikendom i državnim praznicima

1.2.1. Obična isporuka roka isporuke - u roku od 10 radnih dana od potvrde narudžbe.

1.3. Prodavač internetske trgovine koristi kurirsku službu tvrtke za prijevoz kurirske službe: POŠTA Slovenije  i dalje  Hrvatska pošta ili Gls dostava

- Ako u trenutku isporuke niste na predviđeno mjesto (tvrtka, ured, bolnica, učenik ili internat itd.), Kurir će ostaviti poruku s uputama za daljnje postupanje.

        2. Dostava

Naši partneri dostavljaju pakete na adresu unesenu prilikom narudžbe. U svoj profil možete dodati što više različitih adresa za dostavu, a koje možete odabrati prilikom slanja narudžbe. Dostava će se vršiti na točnu adresu koju navede korisnik (bilo da je stambena ili poslovna).

Poštanske pošiljke - POSTE RESTANTE : Poštansko slanje je način slanja u bilo koji poštanski ured Slovenije ili Hrvatske. Ako odaberete "POSTAL", upišite poštanski broj pošte gdje želite preuzeti paket umjesto adrese.  Za poštansku dostavu primatelj kućne dostave NE prima nikakvu obavijest o pošiljci koja je u tijeku, već samo našu obavijest putem e-maila kako biste mogli osobno preuzeti narudžbu u svojoj pošti! Pošiljku podižete u pošti s osobnom iskaznicom.

Svaka pošiljka je osigurana, osiguranje ide na račun prodavatelja. Proizvodi su pakirani na način da obično ne ošteti manipulaciju transportom.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

        3. Cjenik trošak dostave:

3.1  Država Slovenija: 5,80 eur

* Za dostavu u Poštu Slovenije i način plaćanja sa gotovinom nakon dostave naplaćuje se dodatni trošak u iznosu od oko 0,99 eura. ovisi o vrijednosti otkupnine koju naplaćuje Pošta Slovenije.

3.2  Trošak dostave Hrvatska: 12,00 eur   

3.3. Trošak dostave Europska unija  : 16,00 eur

Također isporučujemo naručene proizvode kupcima iz Hrvatske i Srbije. Dostava se vrši putem Pošte Slovenije, UPS, GLS ili po dogovoru.

3.4 GLS - Ostale zemlje Europske unije: 19,00 eur

Kupac će dobiti e-mail u kojem navodi sve dodatne troškove poput otpreme, itd. i tek nakon pregleda potonjeg, u mjeri u kojoj se slaže s konačnom cijenom potvrde narudžbe. Prodavatelj uz pošiljku prilaže fakturu i sve ostale potrebne dokumente u slučaju izvoza robe. Na zahtjev klijenta, ugovor se može zaključiti na stranom jeziku, a u protivnom račun se uvijek izdaje na slovenskom jeziku.

 

UPOZORENJE:

Ako postoji naknada za dostavu koju nije moguće prvo predvidjeti i koju naplaćuje dobavljač, kupac će biti obaviješten i obaviješten o novim troškovima dostave s kojima se kupac mora složiti.

TOP