* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Dostava i troškovi

KATEGORIJE

Dostava i troškovi dostave za proizvode iz internet trgovine.

Proizvode šaljemo u sve zemlje Europske unije i izvan EU: BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija

Porezi i poštarina se obračunavaju na blagajni ovisno o zemlji isporuke. Zadržavamo pravo promjene doplate za nepredviđene troškove dostave koje ne možemo predvidjeti (primjer: na zahtjev kupca brza pošta, ems pošta, dhl.. teži proizvodi, priprema carinske deklaracije, ostalo..)

Dostava naručenih proizvoda
Ako prihvatimo narudžbu korisnika, konzultant internetske trgovine će podmiriti narudžbu. Korisnik je primio povratni e-mail koji potvrđuje da je njegova narudžba uspješno prihvaćena.
Vikendom i praznicima ne isporučujemo naručenu robu

Standardni rok isporuke od isporuke – unutar 10 radnih dana od trenutka potvrde narudžbe.
Prodavatelj internetske trgovine koristi kurirsku službu za prijevoz:

Usluge dostave

Paket dostavljamo na adresu koju ste unijeli prilikom narudžbe. Na svoj profil možete dodati neograničen broj različitih adresa za dostavu među kojima prilikom naručivanja možete izabrati odgovarajuću. Dostava se vrši na točno određenu adresu inozemnog korisnika (bez obzira radi li se o stambenoj ili poslovnoj zgradi).

1.) Pošta Slovenije

Dostavu obično Pošta Slovenije obavlja sljedeći radni dan od dana otpreme, a najkasnije u roku od tri radna dana.

Poste restante je usluga pohranjivanja poštanskih pošiljaka u poštanskom uredu. je način slanja na bilo koji auto poštom ili hrv. Ako odaberete ” “, umjesto adrese unesite poštanski broj na kojem želite preuzeti paket.

Kao i kod dostave na kućnu adresu, rok isporuke je do 5 dana nakon naše isporuke. Prije slanja POSTA RESTANET-a na kućnu adresu primatelj NE DOBIJA NIKAKVU obavijest o traženim pošiljkama, već samo obavijesti putem našeg e-maila kako biste osobno preuzeli narudžbu u svom poštanskom uredu! Paket preuzmite poštom uz osobnu iskaznicu.

CJENIK TROŠKOVI DOSTAVE

TROŠKOVI DOSTAVE ZA SLOVENIJU

Pošta Slovenije – 5,80 eura

*Napomena: Za dostavu Pošta Slovenije naplaćuje dodatnu proviziju od cca 0,99€ za plaćanje pouzećem. ovisno o vrijednosti otkupnine.

TROŠKOVI DOSTAVE ZA HRVATSKU

Pošta Slovenije ili GLS – 12,50 eura

Naručene proizvode dostavljamo i kupcima iz Hrvatske po povoljnim cijenama. Dostava se vrši putem Pošte Slovenije, UPS-a, GLS-a ili po dogovoru. Visina dostave ovisi o zemlji primatelja a teže pošiljke po informativnoj cijeni Pošte Slovenije i ostalih navedenih poštanskih davatelja. Tek nakon sljedećeg pregleda, kupac će dobiti poruku na e-mail adresu u kojoj će biti definirani svi dodatni troškovi vezani uz dostavu i sl. Ukoliko se slaže s konačnom cijenom, potvrdit će narudžbu. Prodavatelj pošiljke dužan je priložiti račun i sve ostale potrebne dokumente u slučaju izvoza blaga. Na zahtjev kupca ugovor se može sklopiti i na stranom jeziku, inače se račun uvijek ispostavlja na slovenskom jeziku.

Naručene proizvode dostavljamo i kupcima iz Hrvatske po povoljnim cijenama. Dostava se vrši putem Pošte Slovenije, UPS-a, GLS-a ili po dogovoru. Visina dostave ovisi o zemlji primatelja a teže pošiljke po informativnoj cijeni Pošte Slovenije i ostalih navedenih poštanskih davatelja. Tek nakon sljedećeg pregleda, kupac će dobiti poruku na e-mail adresu u kojoj će biti definirani svi dodatni troškovi vezani uz dostavu i sl. Ukoliko se slaže s konačnom cijenom, potvrdit će narudžbu. Prodavatelj pošiljke dužan je priložiti račun i sve ostale potrebne dokumente u slučaju izvoza blaga. Na zahtjev kupca ugovor se može sklopiti i na stranom jeziku, inače se račun uvijek izdaje na slovenskom jeziku

ZEMLJE EUROPSKE UNIJE

Pošta Slovenije ili GLS 22,00 eura

ZEMLJE IZVAN EU
(Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija)

U nekim zemljama mogu se primjenjivati ​​lokalni i uvozni porezi koji nisu uključeni u prikazani iznos. Kupac ili primatelj je odgovoran za sve takve poreze i carine

Troškovi dostave van EU za teži proizvod do 2 kg iznose 26,00 EUR (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija)

Osobno preuzimanje

Ukoliko korisnik/kupac odabere osobno preuzimanje, dužan je naručiti preuzimanje od strane poslovnih subjekata u roku od 8 dana od primitka obavijesti prodavatelja da su proizvodi dostupni za preuzimanje. Prije preuzimanja nazovite broj telefona naveden na prvoj stranici u podnožju tvrtke radi dogovora o preuzimanju.

Svaka pošiljka je osigurana, osiguranje ide na račun prodavatelja. Proizvodi su pakirani na način da se ne oštećuju tijekom uobičajenih transportnih manipulacija.

Vrijeme isporuke :

Rok isporuke je 6-10 radnih dana na području Slovenije

Rok isporuke unutar EU je cca 8-12 radnih dana, izvan EU do 28 radnih dana, ovisno o zemlji primatelja.

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0