* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika naravni las PrimePower Spirit

999,00 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Spirit by Ellen Wille popelje udobje priljubljenega stila ventilatorja Spirit na povsem novo raven! Čudovit kroj in igriv srednji dolžini bobov spadata med Ellenove najvišje ocenjene modele. Duh je ustvarjen z strokovno oblikovanim in inovativnim premazom za lase Ellen Wille. Prime Hair je sestava Remy Human Hair, okrepljena z vrhunskimi sintetičnimi vlakni, ki resnično zagotavlja najboljše od človeških las in svetov iz sintetičnih vlaken! Ta mešanica omogoča dolgotrajnejšo živahnost barve in zaradi sintetičnih vlaken (ki prenesejo toploto do 350 stopinj Fahrenheita) vsak slog, ki ga dajete tem lasuljem, bo trajal dlje in celo s pranjem! Ustvarite boho valove na plaži ali ga poravnajte in nakažite. Možnosti oblikovanja so neomejene! Vi ste sposobni imeti razkošen občutek in gibanje človeških las in enostavno nošenje, nizko vzdrževanje sintetičnih. Dvojno monofilament, ki je vezan na roko, ponuja popolno udobje s pokrovčkom, ki je 100% vezan na roko in zagotavlja najbolj naravno gostoto. Prav tako je zelo lahek in prilagodljiv, kar zagotavlja udobje s prilagoditvijo po meri. To je luksuzna izdelava na najboljši način, ki ustvarja odlično izkušnjo lasulje. Spirit II ponuja brezhibno, inovativno tempeljsko čipko spredaj, ki se brezhibno zliva s sprednjo lasno linijo. Ellen Wille priporoča uporabo izdelkov BeautiMark Pure Care za nego vaših prvotnih stilov mešanja las.

POSEBNE ZNAČILNOSTI

Človeški lasje okrepljeni z Premium sintetičnim vlaknom
Čipkasta fronta (Temple to Temple)
Monofilament Top
Prijazno do 350 stopinj
Nastavljivi velcro trakovi

Izdelava :Mono Hand

Lace : Ja

Material :Naravni človeški lasje

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Perika naravni las PrimePower Spirit

999,00 
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!