DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

O NAS

Možete birati između više od 500 različitih modela i stilova perika poznatih marki.
 
Perike iz naše trgovine - kao i razne frizure i proširenja za kosu - izrađene su od visoke kvalitete,
vrlo fina sintetička kosa, takozvani Kanekalon. Kosa i perika izgledaju sjajno zbog izvrsne izrade i posebnog materijala, a vi ćete se osjećati gotovo kao da imate svoju pravu kosu. Ispunite svoj stil ne samo klasičnim frizurama, već otkrijte i naše kategorije Dutt Volumizer, frizure, dodatke za kosu, trake za glavu i pribor za kosu.

- 100% prirodne perike za kosu
- sintetičke perike
- medicinske perike
- perike u boji

Karneval je vrijeme prerušavanja, a djeca se najviše zabavljaju u odijevanju koji će biti njihov junak ili junakinja. Nudimo širok izbor karnevalskih i kazališnih perika za sve vas, ponajviše perike i brade, kao i razne dodatke za Djeda Mraza i Djeda Mraza. No, ako vam treba karnevalski kostim za karneval, na PORTIA-SHOP-u imamo sjajan izbor.

Tražite lažnu karnevalsku periku za kosu, poseban kostim, pin up, zabavu ili Noć vještica? S našim karnevalskim perikama sigurno nadogradite sve nošnje.

- Karnevalske perike
- stranačke perike

Također smo svjesni da bez odgovarajućeg modnog nakita lice i tijelo ne naglašavaju vaš stil i frizuru. Odaberite između nakita za kosu, vjenčanog nakita, minđuša, ogrlica, narukvica, pojaseva, rukavica i još mnogo toga.

Također možete birati između različitih modela i stilova umetaka i proširenja za kosu:

- isječak na ekstenzijama kose
- umeci za kosu od 100% prirodne kose
- sintetička nastavka za kosu
- proširenja konjskog proširenja za poni
- termički nastavci za kosu

Wigs & Hair Extensions internetska je trgovina s dugogodišnjim iskustvom u kupnji, savjetovanju i prodaji perika i dodataka za kosu te modnih dodataka. Dizajnirani od strane iskusnih dizajnera i stilista, pronaći ćete širok raspon modernih stilova i dizajna za svaki ukus. Perike i proširenja za kosu u internetskoj trgovini stoga su najviše kvalitete. U našoj trgovini pronaći ćete perike za žene i muškarce, a možete birati između različitih materijala, bilo da su u pitanju perike od prirodne kose ili sintetičke perike. Svjesni smo važnosti njege i održavanja kose, zbog čega također nudimo proizvode za njegu kose i za prirodnu i za sintetičku kosu.

Naši brendovi su Hiar Society, Urbani stilovi, PUREpower, PERUCI, PRIMAPOWER,   POWER PIECES, LATIFA i mnogi drugi.

Naći ćete i nakit i druge dodatke za njegu i ljepotu prirodnih ili
sintetička kosa:

- proizvodi za njegu kose
- kopče za kosu
- clubbing, turbane, kape, šalove, rukavice
- modni nakit

Također smo svjesni da bez odgovarajućeg modnog nakita lice i tijelo ne naglašavaju vaš stil i frizuru. Odaberite između nakita za kosu, vjenčanog nakita, minđuša, ogrlica, narukvica, pojaseva, rukavica i još mnogo toga.

Ostanite u kontaktu besplatno uz stručnu podršku u odabiru perika.

Ako imate pitanja o našim proizvodima ili našim uslugama, rado ćemo vam savjetovati.

Bez obzira na vaše pitanje, iz bilo kojeg razloga, ne ustručavajte se kontaktirati nas. Na primjer, ako možda želite dodatne upute ili uvjerenje u oblikovanju ili nošenju perike.

Naručite putem interneta ako imate pitanja o našim proizvodima i ne znate kako se odlučiti. Obavijestite nas i nazovite nas ili pošaljite nam e-poštu?

Dostupni smo od ponedjeljka do četvrtka od 09:30 do 17:00 i petka od 9:00 do 16:00 na telefon +386 (0) 31 654 958.
Veselit ćemo se i vašem pozivu.

Želimo vam ugodnu kupovinu!

az_bannner1_00b

TOP