* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Zdravje
Posted in

MJESEC JE ALOPECIJA MJESEC: prekrasna hrabrost žena

Posted in

Alopecija ne znači da ste postali lošija osoba. Nitko ne bi trebao misliti da nisi ti. Naša kosa je ono što nas definira i što nam donosi ljepotu. Naravno, isto osjećaju i pacijenti koji se bore s takvom bolešću.

Alopecia Areata je stanje gubitka kose u kojem imunološki sustav tijela iznenada napada folikule dlake. To zaustavlja rast kose i također uzrokuje da se svijet zaustavi. Ne mogu ih kriviti za to što se zapravo osjećaju usamljeno iz cijele zajednice – čak i iz ostatka svijeta. Taj osjećaj uskraćenosti kako bih mogao s pouzdanjem pokazati koliko je ugodno pokazati ovu krunsku slavu … Povjerenje koje vam je naizgled oduzeto … Svi to razumijemo ..

Vrlo je nadahnjujuće kako se ljudi mogu boriti protiv krađe, izdajice sreće, ali borimo se i nastavimo dalje. Hrabrost i mir koji su odlučili živjeti su upravo zarazni. Njihova želja da me razumiju postaje tako laka.

Želio bih s vama podijeliti dva kratka, emocionalno pokretna dokumentarca o tome kako je ova jedinstvena situacija dovela do pisanja ovog djela.

Georgia Van Cuylenburg – manekenka za kosu i ambiciozna glumica koja se neprestano bori sa svojim putovanjem u Alopeciju, definitivno je imala bolan početak i čak se borila da joj vrati kosu. Njezino veselo veselje bilo je tako nevjerojatno. Shvatit ćete kako su tijekom godina postali zastrašujući početak i potpuno prisustvo prihvaćanja.

Druga nevjerojatna mlada dama bliska srcu Valentine Wigs je Ella Shaw, koja je nastupila na britanskom Got Talentu i sada živi svoj san i pjeva među zvijezdama poput James Baya!

Še ena neverjetna mlada dama, ki je blizu src Valentine Wigs, je Ella Shaw, ki je nastopila na Britanskem Got Talentu in zdaj živi svoje sanje in petje med zvezdami, kot je James Bay!

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0