* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika PrimePower Impulse človeška / sintetična mešanica las

783,00 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Impulse  Ellen Wille | Prime Power je voluminozen kratek slog, idealen za žensko, ki želi dodati dotik elegance. Plasti se vnašajo z absolutno natančnostjo, celotna gostota pa je lahka in naravna. Izdelan z inovativnim premazom za lase Ellen Wille Prime, lahko znova preprosto iznajdete ta slog. Na tilniku je lepo stožčasta linija, ki zagotavlja zelo udobno in varno prileganje. Impulz ima brezhibno, tempeljsko čipko spredaj za brezhibno, naravno lasišče. Lepo umetniško obliko Ellenovega vezanja roke lahko vidimo v nevidnem polnem vrhu monofilamenta. Strani in hrbet sta vezani ročno in majhna količina tkanine je postavljena na področje tilnika. Ta stil je eleganten, klasičen in brezčasen.

Izdelava :Mono Hand

Lace : Ja

Material : Human/Synthetic Hair Blend

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Perika PrimePower Impulse človeška / sintetična mešanica las

783,00 
Možda vam sviđa

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja!