* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

REKLAMACIJA i zamjene

KATEGORIJE

Reklamacije i povrat proizvoda

Kada vraćate artikle prodavatelju, morate priložiti obrazac za odustanak od ugovora. Priložite i kopiju računa.

Adresa za prosljeđivanje (otpremu) artikala prodavatelju je:

Portia, Denis Šift s.p. Prvomajska ulica 9 2310 Slov.Bistrica Slovenija.

Troškove dostave uvijek snosi pošiljatelj, osim ako nije drugačije dogovoreno unaprijed. Ne prihvaćamo plaćanje otkupnine.

Proizvodi po sniženim cijenama ne podliježu povratu ili zamjeni.

Povrat u roku od 14 dana (Odustajanje od ugovora)

Potrošač ima pravo u roku od 14 dana od primitka robe obavijestiti tvrtku e-poštom da odustaje od ugovora bez obrazloženja svoje odluke. Rok se počinje računati jedan dan od dana preuzimanja. Jedini trošak koji potrošač tereti u vezi s odustajanjem od ugovora je trošak povrata robe (koji se u slučaju dostave naplaćuje prema cjeniku dostavne službe i ovisi radi li se o pošiljci/ paket/teret). Robu je potrebno vratiti prodavatelju najkasnije u roku od 30 dana od obavijesti o odustajanju od ugovora (kupnje).

Mogućnost odustajanja od ugovora nije moguća kod kupnje softvera ili audio i video medija ako je potrošač otvorio sigurnosni pečat.

Također ne postoji mogućnost povrata novca na već snižene proizvode!!

Potrošač je dužan vratiti artikl prodavatelju neoštećen i u istoj količini, osim ako je artikal uništen, oštećen, izgubljen ili mu se količina smanjila bez krivnje potrošača. Potrošač ne smije nesmetano koristiti artikle do odustajanja od ugovora. Kupac može pregledati i testirati artikle u mjeri u kojoj je to potrebno za utvrđivanje stvarnog stanja. Potrošač je odgovoran za smanjenje vrijednosti robe ako je smanjenje posljedica ponašanja koje nije prijeko potrebno za utvrđivanje prirode, svojstava i funkcioniranja robe.

Potrošač ne smije nesmetano koristiti robu do odustajanja od ugovora. Potrošač može robu pregledati i testirati u mjeri u kojoj je to potrebno za utvrđivanje stvarnog stanja.

Prilikom odustajanja od ugovora kod kojeg je iskorišten bonus, kod za popust ili promotivni kod, popust na dostavu, ta sredstva se smatraju popustom i ne vraćaju se korisniku. Na TRR korisnika ili drugo sredstvo plaćanja vraća se samo uplaćeni iznos, ukoliko to korisnik izričito zahtijeva. Prilikom odustajanja od ugovora, poklon bon se smatra sredstvom plaćanja te se iznos također vraća korisniku.

ZVTpot v43d. članka propisuje da tvrtka vraća primljene uplate potrošaču istim sredstvom plaćanja kojim se potrošač koristio, različito ako je potrošač izričito zatražio korištenje drugog sredstva plaćanja i ako potrošač zbog toga ne snosi nikakve troškove i da potrošač snosi samo troškove u vezi s odustajanjem od ugovora o povratu robe, osim ako te troškove snosi tvrtka ili tvrtka prethodno ne obavijesti potrošača da taj trošak snosi on.

Uplaćena sredstva bit će vraćena u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 14 dana od primitka obavijesti o odustajanju od ugovora ili od dana primitka vraćene robe. Kako bi se osigurala sigurnost, točnost i pravovremenost povrata, kao i evidencija uplata, povrat uplate kupcu se vrši isključivo virmanom na njegov transakcijski račun. Povrat kupoprodajne cijene gotovinskog plaćanja nije moguć!

Povrat primljene robe poduzeću u roku za odustanak smatra se obavijesti o odustajanju od ugovora.

Proizvođač artikla propisuje i njegovo originalno pakiranje (sukladno čl. 36. Zakona o zaštiti potrošača). Budući da je ambalaža sastavni dio artikla, u slučaju eventualnog odustajanja od ugovora potrebno ju je također priložiti u onom stanju u kakvom je bila u trenutku primitka artikla, tj. neoštećenu i u istoj količini. Ako trgovac ocijeni da roba nije vraćena u istom (izvornom) stanju u kakvom je bila dana kupcu u trenutku prodaje, potonji zadržava pravo na naknadu štete ili ponovnu isporuku takve robe kupcu na njegov trošak.

U iznimnim slučajevima, kada proizvodi nisu vraćeni sukladno ZVPot, potrošaču možemo ponuditi kupnju proizvoda uz odgovarajuću naknadu koja se utvrđuje zapisnikom po povratu. Kupnja snižene vrijednosti uzima se u obzir nakon potvrde kupca putem e-maila. Potrošač ostvaruje koristi od gore navedene otkupne naknade samo kada naruči drugi proizvod iste ili veće vrijednosti.

Prilikom povlačenja, povrata ili zamjene proizvoda ispunite obrazac:

Prilikom odustajanja od ugovora potrebno je prodavatelju dostaviti izjavu ili obrazac za odustajanje od ugovora. Priložite i kopiju računa

Obrazac možete isprintati – OVDJE – OBRAZAC

————————————————– ———————————

OBRAZAC obavijesti o raskidu ugovora i povratu pošiljke možete poslati na: PORTIA, Denis Šift s.p. (mrežna trgovina) Prvomajska ulica 9 2310 Slov. Bistrica Slovenija,

Također nam možete poslati e-mail sljedećeg sadržaja:

Obavještavam vas da odustajem od ugovora za sljedeće stavke:

………………………………………… .. ……………………………..

Obavještavam vas da odustajem od ugovora za sljedeće stavke:

………………………………………… .. ……………………………………….

Datum i br. račun:_______________________

Ime i prezime kupca:_______________________________

Adresa kupca: ______________________________________________           Tel: __________

Kupoprodajna cijena će biti vraćena bankovnim transferom na navedeni broj bankovnog računa:

SI56 _______________________________________ otvoreno u _______________________

Datum: Potpis kupca:

——————                                          —————–

————————————————– ———————————

Pravo na povrat kupoprodajne cijene, jamstvo, materijalne nedostatke i nestručno obavljene usluge pobliže su uređeni odredbama Zakona o zaštiti potrošača (neslužbeni pročišćeni tekst).

Troškove povrata robe, ako je zbog njezine prirode nije moguće vratiti poštom u slučaju ugovora na daljinu, snosi kupac.

POSEBNI UVJETI povrata medicinskih proizvoda zbog CORONA VIRUSA:

1. POVRAT SVIH KOLEKCIJA VLASULJA MARKE ELLEN WILLE

– sve kolekcije perika ELLEN WILLE tretiraju se kao medicinski uređaji, tako da se prilikom povrata kupcu naplaćuje trošak od 25,00 eura za dekontaminaciju.

Dekontaminacija je postupak kojim iz određenog prostora ili prostora uklanjamo kontaminante – štetne tvari i na taj način sprječavamo negativne utjecaje na okoliš i zdravlje ljudi.To je proces uništavanja patogenih mikroorganizama na korištenom materijalu koji se provodi prije čišćenja . Sva korištena oprema mora biti dekontaminirana. Svrha je smanjiti rizik od infekcije za osoblje koje čisti ove uređaje i priprema ih za sterilizaciju te ukloniti organske i anorganske nečistoće iz materijala. Prilikom rukovanja kontaminiranim materijalom treba koristiti rukavice. Dekontaminacija se provodi termički ili kemijski

2. POVRATI NOVCA I ZAMJENE za perike se za kupca vrše samo jednom o trošku tvrtke. Ako kupac želi promijeniti periku drugi put, naplatit će mu se dodatni trošak od 50,00 eura, budući da se samo one vraćaju dobavljaču..

REKLAMACIJE I JAMSTVO

U slučaju reklamacije možete nas kontaktirati telefonom ili e-mailom, te artikle vratiti na adresu trgovine navedenu na kontakt stranici. Pri ostvarivanju jamstva postupamo u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača. Ne postoji jamstvo za proizvode koji nisu obuhvaćeni zakonom, osim ako to nije posebno navedeno i ako proizvod ima jamstvo.

Postupanje s oštećenim pošiljkama

Ako ste prilikom primitka pošiljke primijetili da je predmet ili pošiljka fizički oštećena, nedostaje joj sadržaj ili ima znakove otvaranja, možete pokrenuti odštetni postupak kod Pošte Slovenije. To činite tako da pošiljku (ambalaža + sadržaj) donesete u poštanski ured čim uočite oštećenje ili razgrabljenu pošiljku, a najkasnije u roku od 30 dana od primitka pošiljke. Napominjemo u poštanskom uredu da je potrebno ispuniti Zapisnik o oštećenoj pošiljci, koji također morate potpisati. Nakon primitka sve potrebne dokumentacije, zahtjev za odštetu podnosi se Pošti Slovenije. Zahtjev u Pošti Slovenije komisijski obrađuje i na temelju odgovora ili odobrenja vrši se povrat kupoprodajne cijene ili narudžba novog artikla. Zajedno s Poštom Slovenije pobrinut ćemo se da odšteta bude riješena u najkraćem mogućem roku.

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0