* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Zdravje
Posted in

Listopad je mjesec svejsnosti raka dojke

Posted in

Listopad je mjesec svejsnosti raka dojke

Listopad je mjesec svjesnosti o raku dojke. U ovom “kriku” sudjelujemo u pitanju svijeta da je vrijeme za brigu .. postoje dvije vrste tumora – benigni i zloćudni. Benigna je ona koja ne šteti, a zloćudna je karcinom. I tako se isplati biti budan. Isplati se razumjeti, isplati se znati.

Rak dojke može se otkriti zbog simptoma kao što je oticanje dojke, što može biti samo njegov dio ili čak još gore. Nadraživanje kože, bol u prsima / bradavicama, kvržica u pazuhu, pa čak i izlučivanje bradavice, osim majčinog mlijeka. Ako primijetite bilo koji od ovih razloga, preporučljivo je odmah posjetiti svog liječnika.

Postoji mnogo razloga za borbu, čak i ako se osjećate loše ili ako se morate nositi s boli. Teško je ne biti u stanju učiniti sve ono što ste prije mogli učiniti … Propustit će vam normalan život – styling, rad, zabava, ali hej, ovo nije kraj!

Na kraju tunela bit će svjetlo 🙂

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0