* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

UVJETI KORIŠTENJA

KATEGORIJE

UVJETI KUPOVINE

Ovi uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) robe ponuđene na ovim stranicama je Portia, Denis Šift s.p. , a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Sve cijene su izražene u eurima sa PDV-om.

Registracija

Kupac može ili ne mora biti registriran na www.perika.eu kako bi izvršio kupovinu.

Prilikom registracije od Kupca se zahtjeva da se unese e-mail adresu i lozinku.

Naručivanje

Naručivanje robe moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu. Roba se naručuje isključivo elektronskim obrascem – košarica internet trgovine. Kupac može ili ne mora biti registriran na web stranici Prodavatelja kako bi izvršio narudžbu. Od kupca se međutim zahtjeva da unese kontakt podatke i adrese (vlastitu i dostavnu) kako bi se zaključio proces narudžbe.

Plaćanje

Naručene artikle s troškovimadostave, ovisno o vrsti i količini artikala, Kupac će Prodavatelju platiti Pouzećem (gotovinom na ruke dostavljaču kada  donese paket) ili Virmanskom uplatom (općom uplatnicom ili putem internet bankarstva).

Potvrda narudžbe

Po izvršenju narudžbe Kupac će primiti obavijest da je narudžba zaprimljena te da se provjerava raspoloživost naručenih artikala. Nakon obavljene provjere o raspoloživosti artikala Kupac će e-mailom biti obaviješten jesu li isti raspoloživi. Ukoliko je odabrao plaćanje virmanom u tom će e-mailu biti obaviješten da može izvršiti uplatu

 

Dostava robe

DOSTAVA ZA RH:

Dostava robe vrši se ekspresnom dostavom GLS kurirskom službom i to isključivo radnim danima.

Nakon što pošaljemo tvoju narudžbu  paket stiže na kućnu adresu obično u roku 2 dana.

 

Kupacima pravo prilikom preuzimanja pošiljke odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Trošak dostave

Trošak dostave iznosi 12,00 eur  , ovisno o naručenom artiklu t težini.

 

Povrat robe

Pravo na jednostrani raskid Ugovora (povrat narudžbe) imaju svi kupci. Ugovor o kupnji možeš jednostrano raskinuti (napraviti povrat) u roku od 14 dana od primitka pošiljke bez navođenja razloga.

Zahtjev za jednostrani raskid Ugovora (Obrazac za povrat robe) preuzmi ovdje i dostavi nam ga elektronskim putem na e mail adresu:

Proizvod koji vraćaš mora biti nenošen, u neoštećenoj, originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima

Ukoliko  procijenimo da je vraćena roba neoštećena i u neoštećenoj originalnoj ambalaži, izvršit ćemo povrat novca na tvoj račun. Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena ili je originalna ambalaža oštećena), morat ćeš platiti poštarinu u iznosu paketa kako bi ti roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Zamjena

Zamjena robe moguća je unutar 14 dana od primitka pošiljke .

Trošak poštarine snosi kupac u oba smjera

Proizvod koji mijenjaš mora biti nenošen, u neoštećenoj, originalnoj ambalaži, sa svim pripadajućim dijelovima

(ekstenzije u dijelovima ne smiju biti razmotavane – nijansa se vidi i brz razmotavanja)

Perika mora imati NEOTKINUTU etiketu na kojoj se nalazi deklaracija i šifra modela perike, mrežicu , omot/vrećicu

Zamjenu si dužan/na zatražiti putem e-maila sa sadržajem ZAMJENA: BROJ RAČUNA

U e-mailu trebaš naznačiti za koji proizvod mijenjaš

Nakon što odobrimo / provjerimo dostupnost zamjenskog proizvoda,proizvod vraćaš na našu adresu unutar 2 radna dana od odobrenog zahtjeva.

Kada utvrdimo da je vraćeni proizvod neoštećen i u neoštećenoj originalnoj ambalaži, napravit ćemo zamjenu.

Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena ili je originalna ambalaža oštećena), morat ćeš platiti poštarinu kako bi ti roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Ako proizvod mijenjaš za proizvod veće vrijednosti  – razliku plaćaš prilikom preuzimanja zajedno s poštarinom. a ako je manje vrijednosti mi ćemo novac vratiti na tvoj račun.

 

Reklamacije

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke stvari koje prodaje na svojim stranicama sukladno pozitivnim propisima Republike Hrvatske, posebice Zakonu o obveznim odnosima.

Kupac ima pravo na reklamaciju robe u zakonskom roku. Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na e-mail s napomenom: REKLAMACIJA PO RAČUNU (Br. računa). U slučaju reklamacije Kupac je dužan vratiti proizvod Prodavatelju na navedenu

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne oštete.

U slučaju da je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke, te u tom slučaju sugeriramo da pošiljku Kupac ne preuzima. Molimo Kupce da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

U slučaju vidljivog nedostatka proizvoda kod preuzimanja pošiljke, Kupac nije dužan dopremljeni proizvod preuzeti, može odbiti primitak,  te ne snosi troškove dostave takvog proizvoda. Smatra se da proizvodi koji su uredno zaprimljeni od strane Kupca nisu imali vidljivi nedostatak. Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o Kupcu, te je Kupac dužan da usporedi primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje dužan je u roku od 8 dana uputiti pisani prigovor na e-mail upisati mail sa naznakom REKLAMACIJA (broj računa) jer naknadne reklamacije se neće uvažavati.

Prodavatelj će smatrati reklamaciju valjanom ako pregledom proizvoda utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju će u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko, pak, ustanovi da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, Kupac će platiti poštarinu u iznosu od 50 kn kako bi roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

Elektronska komunikacija

Posjećivanjem stranice  perika.eu  trgovine, komunicirate elektronskim putem. Time prihvaćate da svi sporazumi, obavijesti, priopćenja i ostali sadržaji koji su vam dostavljeni elektronskim putem zadovoljavaju pravne okvire kao da su ostvareni u pisanom obliku.

Izmjene uvjeta kupnje

Portia, Denis Šift s.p.  zadržava pravo mijenjati i ažurirati ove Uvjete kupovine. Svaka izmjena Uvjeta kupovine biti će objavljena na stranicama internet trgovine.

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0