* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika naravni las PrimePower Mood

977,22 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Mood by Ellen Wille je dragocena bob dolžina bob izdelana, da vam absolutno naraven videz. Mood je ustvarjen z novo in inovativno Ellen Wille Prime Hair! Prime hair je lastniška sestava človeških las, ki jo dopolnjuje Premium Synthetic fiber, ki omogoča dolgotrajno življenje barv. Prvovrstni lasje so tudi stylable in zaradi vrhunskih sintetičnih vlaken (ki prenese toploto do 350), vsak slog, ki ga dajejo te lasulje, bo trajal dlje in celo skozi pranje! To je najboljša izdelava, ki ustvarja popolno izkušnjo lasulje. Z zelo tanko ročno zapenjanje, Mood ponuja novo inovativno sprednjo čipko, ki se brezhibno prepleta v sprednji del in nadomešča znani monofilament. Mehki in božajoči lasje zagotavljajo dober občutek dobrega počutja in so neprimerljivi s svojo vsestranskostjo pri oblikovanju. Pokrovček je nastavljiv in lahek, kar zagotavlja udobje s prilagoditvijo po meri. Mood je del kolekcije Ellen Wille Prime Power.

Izdelava :Mono Hand

Lace : Ja

Material :Naravni človeški lasje

MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun


Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Perika naravni las PrimePower Mood

977,22 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA