* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika naravni las PrimePower ILLUSION

1.272,95 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Illusion by Ellen Wille prevzame udobje priljubljenega stila oboževalca, Illusion, na povsem novo raven! Dosežejo se dolge sanje las in neomejena vsestranskost oblikovanja je ena od Elleninih najbolj preglednih modelov. Illusion je ustvarjen z strokovno oblikovano in inovativno Ellen Willeovo mešanico Prime Hair Blend. Prime Hair je sestava Remy Human Hair, okrepljena z vrhunskimi sintetičnimi vlakni, ki resnično zagotavlja najboljše od človeških las in svetov iz sintetičnih vlaken! Ta mešanica omogoča dolgotrajnejšo živahnost barve in zaradi sintetičnih vlaken (ki prenesejo toploto do 350 stopinj Fahrenheita) vsak slog, ki ga dajete tem lasuljem, bo trajal dlje in celo s pranjem! Vi ste sposobni imeti razkošen občutek in gibanje človeških las in enostavno nošenje, nizko vzdrževanje sintetičnih. Dvojno monofilament, ki je vezan na roko, ponuja popolno udobje s strateško postavljenimi tkaninami na strani in nazaj, da ustvarijo naravno gostoto. To je luksuzna izdelava na najboljši način, ki ustvarja odlično izkušnjo lasulje. Illusion II zagotavlja brezhibno, inovativno tempeljsko čipko spredaj, ki se brezhibno zliva s sprednjo linijo las. Ellen Wille priporoča uporabo izdelkov BeautiMark Pure Care za nego vaših prvotnih stilov mešanja las.

POSEBNE ZNAČILNOSTI

Človeški lasje okrepljeni z Premium sintetičnim vlaknom
Prijazno do 350 stopinj
Čipkasta fronta (Temple to Temple)
Nevidna dvojna majica z monofilamentom
Nastavljivi velcro trakovi

Izdelava :Mono Top

Lace : Ja

Material :Naravni človeški lasje

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Perika naravni las PrimePower ILLUSION

1.272,95 
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!