* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Encore | Prime Power | Mješavina ljudske/sintetičke kose

1.020,01 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Encore | Prime Power | Mješavina ljudske/sintetičke kose

Doživite najbolje iz oba svijeta s Ellen Wille Sl. Najkraća pojava glavne snage. Izuzetno glatka ljudska kosa Remy besprijekorno je pomiješana s našim posebnim Futura vlakna. Inovativno visoki toplinski vlakno dodaje više mogućnosti boja u jedinstvenim mješavinama, a lako se brine i produžuje život vašeg izgleda. Vrhunski stil i vrhunska udobnost. Zar to ne zaslužuje encore?

Inspiracija stila:
Kratka, pomalo nestašna pixie frizura otvorit će vam lice i upozoriti oči, obraze i usne. Ovo je sjajna opcija za naglašavanje prednosti vašeg izgleda i pokazati svoju veselu, veselu i snažnu prirodu.
Značajke modela:
Bit ćete ugodno iznenađeni kako prirodna i lijepa alternativna kosa može izgledati. Ovaj nepretenciozni proizvod pružit će vam puno mogućnosti, od trenutne transformacije i svježeg izgleda do ugodnog iznenađenja koje će vam se promjene donijeti rodbini i prijateljima.

Model je dizajniran s monofilamentom u gornjem dijelu kapice. Osobito za osobe s osjetljivim vlasištem, ova je funkcija u perici poboljšana dodavanjem slojeva tanke mrežice kako bi se izbjegla iritacija i nelagoda.

Nevidljiva prednja kosa – prednja čipka – važan je element ove perike. Na području čela dlake su ručno isprane na tanku prozirnu mrežicu koja vam omogućuje da podignete periferiju i prikažete liniju rasta kose.

Tanki vopesi na stražnjoj strani poklopce perike šiva se na meko disanje, poput tkanine. Ova vrsta perike čvrsto sjedi prema glavi, ostaje čvrsto na mjestu i osjeća se ugodno.
Prime kosa je ekskluzivna mješavina kose, napravljena od mješavine najbolje ljudske kose i inovativnih sintetičkih vlakana otpornih na toplinu. Jedinstvene karakteristike smjese omogućuju frizuru koju ste stvorili da traje pranje.

Ustav proizvodnje: Gornji dio monofilamenta, prednja čipka – Monofilament vrh, čipka

Idealan oblik lica: ovalni, kvadratni, kruška

Čipka: da

Materijal: Prirodna ljudska kosa – ljudska kosa i sintetička mješavina kose | Toplina

Encore perika brand kolekcije Prime Power

MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun


Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Encore | Prime Power | Mješavina ljudske/sintetičke kose

1.020,01 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA