DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja PrimePower Amaze človeška / sintetična mešanica las

766,40 

Opis

Ellen Wille Amaze | Prime Power je resnično slog, ki ustreza svojemu imenu. Neverjetno vsestranski, nesimetričen natančen rez z obrobjem, ki dodaja, da je nekaj nekaj “ekstra”. Narejena iz inovativne mešanice za lase Ellen Wille, ki jo lahko oblikujete ravno in prefinjeno, lahko pa preprosto dodate nekaj kodrov ali stajlingov, da bi dodali jasne robove. Na vrhu in okoli sprednje lasne črte so plasti, ki vam dajejo glasnost na vseh pravih mestih. Na zadku ima lepo zašiljena linija las, da se zagotovi zelo prijetno in varno prileganje. Funkcije Amaze imajo brezhibno čipko spredaj, od ušesa do ušes, za brezhibno, naravno las. Čudovito oblikovanje Elleninega ročno vezanega vozla lahko vidimo v nevidnem polnem monofilamentnem vrhu. Strani in hrbet so oblikovani z votkom, da pomagajo pri hladnem in udobnem slogu, ki ga boste želeli nositi vsak dan. Ta slog je najsodobnejši rez, sodoben in eleganten.

O Prime Hair Ellen Wille: Slogi Prime Hair Blend so narejeni z mešanico najboljših človeških las in izboljšani z inovativnimi visoko toplotnimi vlakni, ki nudijo najboljše tako iz sintetičnega kot človeškega sveta las!

Prime Hair Blend ponuja lahkotno gostoto in “zadrževalno moč” sintetike ter stilskost, občutek in gibanje človeka. Najbolj toplotno prijazna sintetična vlakna omogočajo toplotno oblikovanje do 350 stopinj Fahrenheita delava Ellen Wille, ki ustvarja vrhunsko izkušnjo nošenja lasulj.

Dodatne informacije

Odaberi boju Prime Power

, , , , , , , , , ,

Dužina

Izrada perika

,

Material :

,

TOP