* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika PrimePower Amaze človeška / sintetična mešanica las

628,20 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Ellen Wille Amaze | Prime Power je resnično slog, ki ustreza svojemu imenu. Neverjetno vsestranski, nesimetričen natančen rez z obrobjem, ki dodaja, da je nekaj nekaj “ekstra”. Narejena iz inovativne mešanice za lase Ellen Wille, ki jo lahko oblikujete ravno in prefinjeno, lahko pa preprosto dodate nekaj kodrov ali stajlingov, da bi dodali jasne robove. Na vrhu in okoli sprednje lasne črte so plasti, ki vam dajejo glasnost na vseh pravih mestih. Na zadku ima lepo zašiljena linija las, da se zagotovi zelo prijetno in varno prileganje. Funkcije Amaze imajo brezhibno čipko spredaj, od ušesa do ušes, za brezhibno, naravno las. Čudovito oblikovanje Elleninega ročno vezanega vozla lahko vidimo v nevidnem polnem monofilamentnem vrhu. Strani in hrbet so oblikovani z votkom, da pomagajo pri hladnem in udobnem slogu, ki ga boste želeli nositi vsak dan. Ta slog je najsodobnejši rez, sodoben in eleganten.

O Prime Hair Ellen Wille: Slogi Prime Hair Blend so narejeni z mešanico najboljših človeških las in izboljšani z inovativnimi visoko toplotnimi vlakni, ki nudijo najboljše tako iz sintetičnega kot človeškega sveta las!

Prime Hair Blend ponuja lahkotno gostoto in “zadrževalno moč” sintetike ter stilskost, občutek in gibanje človeka. Najbolj toplotno prijazna sintetična vlakna omogočajo toplotno oblikovanje do 350 stopinj Fahrenheita delava Ellen Wille, ki ustvarja vrhunsko izkušnjo nošenja lasulj.

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Perika PrimePower Amaze človeška / sintetična mešanica las

628,20 
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!