* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika PrimePower Allure Perika iz naravnih las / sintetičnimi lasmi

646,20 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Ellen Wille Allure je umetniško podprt in eleganten slog. Ta odlično oblikovan kratek odrez je poln in ga je mogoče oblikovati naravnost ali kodrasti, kot je narejen z inovativnim primerom Ellen Wille z lakom Prime Hair. Koničasta obrobja pade na ličnico in je to, zaradi česar lahko ta slog vedno znova izmišljate! Neomejena vsestransko uporabnost; eleganten in gladek, moderen in razrezan hrbet ali lepo ujet za ušesom. Daljši sloji na vrhu in ob straneh vam omogočajo, da poudarite naravno gostoto volumna ali objemate mehkejšo stran tako, da položite bolj gladko. V zatilju je popolno obrisana linija las, ki objema vratno območje, kar zagotavlja varno in udobno prileganje. Allure odlikuje brezhibna podaljšana čipkasta sprednja stran od ušesa do ušesa za brezhibno, naravno las. Čudovito oblikovanje Elleninega ročno vezanega vozla je mogoče videti v celotnem monofilamentnem vrhu. Strani in hrbet so oblikovani z votlom, da pomagajo pri hladnem in udobnem slogu, ki ga lahko nosite vsak dan.

O Prime Hair Ellen Wille: Slogi Prime Hair Blend so narejeni z mešanico najboljših človeških las in izboljšani z inovativnimi visoko toplotnimi vlakni, ki nudijo najboljše tako iz sintetičnega kot človeškega sveta las! Prime Hair Blend ponuja lahkotno gostoto in “zadrževalno moč” sintetike ter stilskost, občutek in gibanje človeka. Najbolj toplotno prijazna sintetična vlakna omogočajo toplotno oblikovanje do 350 stopinj Farenheit. Vsak stil, ki ga uporabljate za kolekcijo Prime Hair Blend, bo zdržal dlje, tudi pri pranju! To je najboljša izdelava Ellen Wille, ki ustvarja vrhunsko izkušnjo nošenja lasulj.

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Perika PrimePower Allure Perika iz naravnih las / sintetičnimi lasmi

646,20 
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!