* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Njega kose i perika

Oštećena kosa – prevencija je potrebna i važna!

Oštećena kosa – prevencija je važna!

Ono na šta prvo morate obratiti pažnju, je sigurno korišćenje prirodnog šampona koji ne sadrži sulfate. Oni pogoduju svim tipovima kose i mogu rešiti baš svaki problem. Sadrže sastojke koji regenerišu i obnavljaju vašu kosu. Naravno, veoma je važno da počnete da ih koristite na vreme dok sam problem ne postane veći.

Kada ispirate kosu, nemojte to nikako činiti vrućom vodom jer će prouzrokovati gubitak vlage iz kose. Da bi ona bila glatka i mekana, perite je isključivo mlakom ili hladnom vodom.

Šta je još važno kako za oštećenu kosu?

Ukoliko imate oštećenu i suvu kosu, potrebna vam je pre svega adekvatna osnovna nega.

Alopecija areata je iznenadan gubitak kose ili dlaka (ispadanje kose, opadanje kose u krugovima) koji se očituje u pojedinačnim ili multiplim ovalnim žarištima s potpunim gubitkom dlake u osoba koje ne boluju od očite kožne ili sistemske bolesti. Gubitak kose ne ostavlja ožiljak.

Pridružite se razgovoru

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0