* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

BLOG o perikama

Pribor za kosu, nakit za kosu i ostali pribor

Pribor za kosu i nakit za kosu mogu se koristiti za sve prilike. Za svaki dan, kao i za sport, svečane trenutke, radne i druge događaje. Nakit za kosu privući će vašu pažnju i dodati tu točku vašoj kosi i vašem cjelokupnom radu. S drugim dodacima za kosu većinu vremena pomažemo sebi pri poslu, dnevnim zadacima ili kada želimo ošišati kosu tako da nas ne upute.

Pribor za kosu uključuje razne šalove, kape, štipaljke za kosu, gumice za pranje, ukrase za cvijeće, uvlačiće, prstenje, spajalice, kopče, češljeve i vrpce.

Pribor za kosu jedan je od najčešće korištenih modnih dodataka.
Svoj stil i kreativnost izražavamo nakitom i dodacima za kosu. Najčešće se koriste u svečanim događanjima poput vjenčanja ili proslave. S njima stvaramo različite frizure ili ih jednostavno stavljamo u kosu kako bismo izgledali ljepše i izražajnije. Pribor za kosu jedan je od najčešćih i najčešće korištenih modnih dodataka u svijetu. Pored žena i frizera, pribor za kosu sve češće koriste i muškarci. Posebno za posebne prigode ili kao pribor za različite zadatke

 

  lasni dodatki   lasni dodatki
MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0