* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

BLOG o perikama

Želite kupiti periku – na što trebamo obratiti pažnju?

Perike mogu biti izrađene od različitih materijala. Oni uključuju konjsku kosu, ljudsku kosu, vunu, perje, bivolje dlake i razne sintetičke materijale. Najvrjednija sirovina za izradu perike je, naravno, prirodna ljudska kosa. Međutim, možemo koristiti i životinjsku dlaku, povrće i razna umjetna vlakna. Većinom se odlučujemo za kupnju perike jer želimo promijeniti frizuru ili iz zdravstvenih razloga.

U prošlosti su se, pak, perike nosile i zbog kulture, vjerskih običaja ili kao znak poštovanja. U Velikoj Britaniji perike su nosile cijenjene i obrazovane osobe poput sudaca i odvjetnika. Kasnije su perike postale popularne kao modni dodatak, među mnogim slavnim osobama. Tu spadaju Nicki Minaj, Dolly Parton, Lady Gaga, Diana Ross i The Supremes, Tina Turner i Raquel Welch.

Kada kupujemo periku, pripazimo na:
• • Lasulju koju smo upravo kupili i koja se još nalazi u pakiranju najbolje je odnijeti frizeru kako bi je prilagodili vašem licu i sklonostima.
• • Pronađite periku koja izgleda prirodno kako bi vam pomogla da dobijete prirodnu kosu.
• • Ne birajte živopisne perike u stilu Nicki Minaj, osim ako ih ne koristite isključivo kao modni dodatak.
• • Odaberite ispravnu duljinu kose. Kratka kosa vam može ostati stara i pazite na periku – onu koja odgovara vašem licu.

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0