* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

BLOG o perikama

Razlike u izgradni kapa perike – ključ do dobre lasulje

Cena ?? Zakaj tako različna ? Cena  lasulje je v veliki meri odvisna  od izdelave lasulj

Izdelava lasulj je ključnega pomena pri kvaliteti končnega produkta. Eden izmed poglavitnih dejavnikov po katerih se lasulje med seboj razlikujejo je način izdelave kape, ki je sestavni del lasulje. Kapa je del lasulje, na katerega so pritrjeni lasje. Kapa je torej ključni del lasulje, ne le zaradi dobrega videza, ampak tudi udobja pri nošenju lasulje. Obstaja veliko načinov izdelave kape, ki so v prvi vrsti odvisni od proizvajalca lasulje. Pri izdelavi lasulj je poleg izbire kape pomembno tudi kakšno metodo pritrjevanja las na kapo bomo uporabili. V nadaljevanju bomo predstavile različne kape lasulj.

Načini izdelave kape lasulje

Na prvih dveh slikah vidimo kape, ki so v celoti izdelane ročno. Kape so izdelane z veliko natančnostjo in poudarkom na detajlih. 100% ročno izdelana kapa ”monofilament” je odlična izbira za vsakogar, kljub temu da je izdelana posebej za ženske, ki trpijo za posledicami kemoterapije ali drugih bolezni, ki povzročajo izgubo las. Lasulje imajo videz naravnih las, saj so lasje pritrjeni tako, da padajo v smeri rasti pravih las. Lasuljo lahko tudi poljubno oblikujemo in stiliramo.

Na tretji in četrti sliki je kapa narejena iz kombinacije tkanine in všitkov, na katere so lasje pritrjeni s strojno obdelavo.

Na zadnji sliki je najbolj preprosta oblika kape. Takšna kapa je narejena iz trakov, na katere so všiti lasje. Te kape spadajo v nižji cenovni razred, vendar se med seboj prav tako razlikujejo v ceni in kvaliteti. Če se odločite za lasuljo s to kapo vam priporočamo, da ne izberete najcenejše, saj je velika verjetnost, da je taka kapa manj kvalitetna.

Oznake pri proizvajalcih :

Wefted cap 

Wefted capWefted lasulja je najenostavnejši in zato najbolj poceni . Zahvaljujoč lahkih materialov tudi te lasulje imajo visoko udobje pri nošenju. Kapica ima  bombažne trakovi, ki tvorijo osnovno za obliko lasuljo.

 

 

 

ew-izdelava-lasulj-frontWefted cap + Lace-Front

Wefted lasulja je najenostavnejši in zato najbolj poceni . Zahvaljujoč lahkih materialov tudi te lasulje imajo visoko udobje pri nošenju. Kapica ima  bombažne trakovi, ki tvorijo osnovno za obliko lasuljo.Ta primer prikazuje strojno prišit pokrovček izdelan iz prečenih (pls glej zgoraj) v kombinaciji z čipke spredaj (SUPER-spredaj). Ta super-Front omogoča fringeless pričeske (čelo-razkriti).

 

Wefts + Mono-part – crown

ew-izdelava-lasulj-monoWefted lasulja je najenostavnejši vendar ima na območju krošnje izdelano  iz monofilamenta, ki je zelo tanka tkanina. V tem monofilament delu je vsak las  vezan posamično ročno. Zaradi svoje preglednosti in globe vozlanja monofilament del izgleda kot vaše lastno lasišče. Zato zelo vidno mesto krone izgleda posebno naravno.

 

 

 

Wefts + Mono-part – parting

ew-izdelava-lasulj-mono-partSkozi monofilament volumen las na zgornjem delu glave  daje poseben videz  naravnih las. Poleg tega je wefted kapica v kombinaciji z čipke spredaj (SUPER-spredaj). Ta super-Front omogoča-fringeless pričeske tako da čelo razkrijete in ne bo nihče opazuli da to niso vaši lasje. (čelo-razkriti).

 

 

 

Wefts + Mono-part – parting + Super-Front

ew-izdelava-lasulj-mono-part-super

 

Skozi monofilament ločitev volumna las na zgornjem glavi  daje poseben naraven videz lasulji. Poleg tega je wefted kapica v kombinaciji z čipke spredaj (SUPER-spredaj). Ta super-Front omogoča fringeless pričeske (čelo-razkriti).

 

 

 

Hand‑tied on Mono‑Net + Lace-Front Ročno vezana lasulje na Mono-Net + Lace-fronte

ew-izdelava-lasulj-tie

 

Najvišja kakovost izdelave za občutljivo lasišče.  Celotni klobu je vezana posebej z roko v fino in delno raztegljive mreže. To omogoča udobno prileganje in peresno lahek pokrov. Poleg tega je wefted kapica v kombinaciji s čipko-spredaj.

 

 

 

Monofilament + wefts

ew-izdelava-lasulj-momo-weltsVisoko kakovostni lasulje z ročno vezana monofilamenti na vrhu glave. Posebej za medicinske potrebe, te lasulje ustrezajo najvišjim zahtevam. Za nazaj in stranski del pokrovčka so izdelani iz prečenih, to se pravi lasje sešiti s strojem na bombažnih trakov. Monofilament ki se nahaja na izpostavljenem delu na vrhu glave je izredno tanek očesa, v katerem se lasje vezana posamično z roko. Monofilament je izredno lahek in zračen in je ni mogoče ločiti od lastnega lasišča. Ločitev je mogoče potegniti kadar se to zahteva.

 

 

Monofilament + wefts + Lace-Front

ew-izdelava-lasulj-front-superVisoko kakovostni lasulje z ročno vezana monofilamenti na vrhu glave. Posebej za medicinske potrebe, te lasulje ustrezajo najvišjim zahtevam. Za nazaj in stranski del pokrovčka so izdelani iz prečenih, to se pravi lasje sešiti s strojem na bombažnih trakov. Monofilament ki se nahaja na izpostavljenem delu na vrhu glave je izredno tanek očesa, v katerem se lasje vezana posamično z roko. Monofilament je izredno lahek in zračen in je ni mogoče ločiti od lastnega lasišča. Ločitev je mogoče potegniti povsod, kjer je potrebno. Poleg tega je pokrov v kombinaciji z čipke spredaj (SUPER-spredaj). Ta super-Front omogoča fringeless pričeske (čelo-razkriti).

Monofilament + hand‑tied

ew-izdelava-lasulj-mono-rocnoRočno vezana monofilament lasulja je najvišji kakovosti,  ponuja popolno udobje in maksimalno naravni videz. Kapica je kombinacija monofilamentom (zgornji glave) in mono-neto. V območju celotne vrhu glave, kjer je lasišče zlahka vidna, lasje enkrat spleteni v monofilament. Monofilament (v redu in zelo tanke mreže) je izredno lahka, prepustna za zrak in ima izgleda vašega  lasišča. Preostali del osnove lasulja je narejen iz mono-net in je delno iz raztegljivega tila ter lasje individualno vezani z roko. Extremna lahkotnost in prepustnost zraka so značilnosti te izdelave  in nudijo najvišje udobje pri nošenju.
Monofilament + hand‑tied + Lace-Front

ew-izdelava-lasulj-mono-rocnoRočno vezana monofilament lasulja je najvišji kakovosti,  ponuja popolno udobje in maksimalno naravni videz. Kapica je kombinacija monofilamentom (zgornji glave) in mono-neto. V območju celotne vrhu glave, kjer je lasišče zlahka vidna, lasje enkrat spleteni v monofilament. Monofilament (v redu in zelo tanke mreže) je izredno lahka, prepustna za zrak in ima izgleda vašega  lasišča. Preostali del osnove lasulja je narejen iz mono-net in je delno iz raztegljivega tila ter lasje individualno vezani z roko. Extremna lahkotnost in prepustnost zraka so značilnosti te izdelave  in nudijo najvišje udobje pri nošenju.

Poleg tega je pokrov v kombinaciji z čipke spredaj (SUPER-spredaj). Ta super-Front omogoča fringeless pričeske (čelo-razkriti).

 

 

 

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0