* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

BLOG o perikama

Nega sintetičnih lasulj: pranje lasulj in drugi nasveti

1. Razčesavanje las

Nega sintetičnih lasulj vključuje česanje in vzdrževanje las. Preden lasuljo operete, jo razčešite s posebno krtačo za sintetične lase ali z uporabo širokega zob glavnikaS krtačo ali široki zob glavnikom rahlo pojdite skozi lase in nežno odstranite vse vozle. Ne vlecite ali povlecite vlaken, bodite nežni!

Nega sintetičnih lasulj
Glavnik za sintetične lase

2. Pranje lasulj

Napolnite posodo z mrzlo vodo (ne vročo, kot toplotna poškoduje vlakna). Dodajte v vodo šampon ter jo rahlo premešajte. Potopite svojo lasuljo in pustite, da se namaka nekaj minut.

3. Izpiranje

Da odstranite šampon iz svoje lasulje, jo potopite v  svežo skledo z mrzlo vodo. NE stiskajte, ampak jo nežno splahnite.

4. Balzam

Nanesite balzam neposredno na lasuljo, od korenin pa vse do konic las. Pustite stati okoli 4-5 minut.
Lasuljo nekajkrat potopite, da se balzam spere, nato pa jo še enkrat potopite v svežo hladno vodo.

5. Sušenje

Lasuljo položite med dve brisači in jo osušite. Svoje lasulje nikoli ne stiskajte, drgnite ali zavijajte, medtem ko se ta suši. Ko je lasulja suha jo previdno odstranite iz brisače  in posušite na stojalu za lasuljo. Zložljivo stojalo za lasuljo je kot nalašč za shranjevanje lasulje v njeni prvotni obliki in tudi omogoča, da se lasje zračijo. Idealen za potovanja ali doma. Naj ostane lasulja sveža in kot nova!

6. Stil

Po tem, ko lasuljo operemo se njena oblika nekoliko spremeni. Nežno pretresite lasuljo, da bo spet dobila svojo obliko. Druga možnost je, da jo rahlo oblikujete z glavnikom ali prsti. Položite lasuljo na stojalo za lasulje ali veliko vazo, v kolikor stojala za lasulje nimate, ter pustite da se posuši na zraku.

Nikoli ne uporabljajte sušilnika za lase, saj toplota uniči in poškoduje sintetična vlakna!

Zakaj je nega sintetičnih lasulj pomembna?

Enostavna nega sintetičnih lasulj, kot je pranje in vzdrževanje lasulje je bistvenega pomena za vse lasulje in lasne podaljške. Naši svetovalci vam bodo pokazali in svetovali, kako poteka celotna nega lasulje. Priporočamo vam, da za vašo lasuljo skrbite in jo vzdržujete, saj boste le tako podaljšali njeno življenjsko dobo ter ohranili barvo in teksturo las.

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0