* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Ideje za frizure

Umeci za kite – 3 savršene frizure s čvorovima

Oktoberfest će uskoro započeti, a nakon odabira dirndl haljine morate se zapitati koja vam frizura najbolje odgovara. Da bi izgledao savršeno, bilo koji tradicionalni kostim jednostavno treba pletenicu. Pleteni rep još uvijek nije plus ultra u tradicionalnom svijetu kostima. Čak i izvan proslava, pletenice su postale vrlo popularne. Budući da znate Daenerys Targaryen iz Game of Thrones i Lagertha Lothbrok iz Vikingsa, oni žele ne samo slatke djevojke, već i živahne heroine, više tehnike. Sastavili smo tri najbolje pletene frizure u skladu s najnovijim trendovima. Budući da su naše verzije malo zahtjevnije nego što možda mislite, nekima od vas vjerojatno treba pomoć

Bilo da želite popiti pivo ili osvojiti svijet, evo tri naša vrhunska mačića:

1kitove frizure s kitovima od riblje kosti

 

Češljajte kosu! Za to nam treba baza bez čvorova. Na slici smo vam pokazali točne korake za našu verziju pletenice za božićno drvce. Izgleda slično klasičnom, ali djeluje sasvim drugačije. Koristite prvi sloj gornje kose i vežite ga zajedno s malom, po mogućnosti prozirnom, elastičnom trakom za kosu (korak 1). U drugom koraku jednom okrenite pletenicu, tj. Podijelite kosu preko kose, a zatim tanku pletenicu jednom provucite kroz tu rupu. Postupak ponovite sa sljedećim pramenovima kose sve dok se sva dlaka u pletenici ne potroši (koraci 2-3). Sada uvijek uzimamo dlake s dna pletenice i vodimo ih prije nego što ih pletenice uvijemo. Ponavljajte dok se ne postignu krajevi kose (korak 3-5). Ako pletenicu predstavite još ležernije i voluminoznije, sada možete malo povući kosu i otvoriti ili otpustiti neke pramenove kose.

2 # frizure s prekriženim kitom

 

Morate ponovno četkati kosu, a zatim svezati labavi rep (korak 1) u vratu. Potpuno ga prekrivamo kao što smo učinili s „krivom“ ribljom kosti (korak 2). Kao što možete vidjeti u koracima 3 do 4, pletenicu premještamo sve dok se cijela dužina kose ne veže. Krajeve kose podignite prema gore i ispravite ih (korak 5).

3 # frizure s kitom od pletenice kita

 

Za to nam je potrebna, kao i uvijek, baza bez čvorova. Kao što samo ime govori, gotova verzija izgleda poput isprepletene niti, a posebno s finom kosom izgleda vrlo voluminozno. Za pletenicu započinjemo s visokom uskom pletenicom (korak 1). Pletenicu podijelite na dva jednaka dijela i zamotajte ih tako da se malo naelektriziraju (korak 2-3). Zatim omotajte pramenove jedan protiv drugog, prema rupi, sve dok se ne postignu krajevi kose (korak 4-5).

Ako nemate dugu kosu, možete urediti frizuru s umjetnim umetcima. frizuro z umetnimi vstavki kit.

 

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP
Možda vam sviđa

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0