* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika Pure!Power Cascade

2.292,99 

Isporuka : 7 - 10 dana
SKU: EW-PU-Cascade Kategorije: , Oznake: ,
SHARE

Opis proizvoda

Cascade lasulja remy lasje  iz serije Ellen Wille “Pure Power” je izjemna. Zaščita pokrovčka, čudovite lase Remy v kombinaciji s čudovitim slogom bo zagotovila, da je ta lasulja klasificirana kot čista popolnost!

Kaskada je narejena iz Remy Hair. Remy Hair je najvišja kakovost človeških las, ki se uporablja pri izdelavi lasulje človeških las. Je mehak, ima naravno gibanje in popolno gostoto, ki zagotavlja povsem naravni videz.

Dolga roba za Cascade je 27 cm (10,5 “), ki jo lahko nosite na stran, ali če imate možnost, da se vam zdi krajši videz. Če si želite ogledati pogled, si oglejte, kako čudovit videz .

Celotna dolžina od kronskih plasti do zadnjih nasvetov je 52 cm (20 “). Ta čudovita lasulja ima mehke krožnike, ki se kaskadejo pod ramensko raven. Laskana oblika in dolžina, ki bo dopolnila vse oblike obraza.

Cascade lasulja je čudovito izdelana lasulja, ki so jo oblikovali in izdelali strokovnjaki z uporabo najboljših razpoložljivih las. Popolnoma lepa.

Izdelava: Cap construction: Monofilament 100% Handmade

Izdelava : Mono Hand

Material :Naravni lasje

Lace front :Ja

MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun


Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Perika Pure!Power Cascade

2.292,99 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA