* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika Pure!Power Emotion

1.816,50 

Isporuka : 7 - 10 dana
EW-PU-Emotion Kategorije: , Oznake: ,
SHARE

Opis proizvoda

Čudovita je lasulja Emotion iz serije Ellen Wille “Pure!Power“. Zaščita pokrovčka, čudovite lase Remy v kombinaciji s čudovitim slogom bo zagotovila, da je ta lasulja klasificirana kot čista popolnost!

Emotion je narejen iz Remy Hair. Remy Hair je najvišja kakovost človeških las, ki se uporablja pri izdelavi lasulje človeških las. Je mehak, ima naravno gibanje in popolno gostoto, ki zagotavlja povsem naravni videz.

Občutek za Emotion je 33 cm (13 “), ki se lahko nosi na strani za žensko obliko. Vaš slog se lahko razreže, če želite krajši obrobje. Preprosto obiščite vašo obleko in zahtevajte, da se rob .

Celotna dolžina od kronskih plasti do zadnjih nasvetov je 48 cm. Ta dolžina ni predolga, da bi bila močnejša, vendar dovolj dolgo, da bi bila žensko.

Emotion je čudovito izdelana lasulja, ki so jo oblikovali in izdelali strokovnjaki z uporabo najboljše kakovosti las. Osupljivo!

Izdelava : Mono Hand

Material :Naravni lasje

Lace front :Ja

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Perika Pure!Power Emotion

1.816,50 
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!