DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Bye Bra – Trakovi za obleko Tape Clear 30x

12,14 

Opis

Obleka za trak je narejena iz 3M lepila, velikost trakov pa je 23 mm za 82 mm. So veliko širši in daljši od povprečnega traku za obleko. To je priročna funkcija, saj naj bi trak za obleko ostal ves večer, medtem ko je večina oblek trakov pretanka, da bi jih lahko storili. Lepilo 3M je izjemne kakovosti – nežno je tako za kožo kot oblačila. Zaščitni sloji med njimi zagotavljajo, da se trakovi pred uporabo ne zlepijo.

Kombinacija lepilnega dvigala Bye Bra skupaj s trakom za obleko preprečuje strašno „drsenje bradavic“. Če nosite Bye Bra z razkrivajočo se obleko, na kateri ljudje lahko ujamejo nenamerne utrinke, vam svetujemo, da svoj nakup kombinirate z našim trakom za obleko. Trakovi pritrdijo vašo obleko na mestu, da bodo vaše ženske skrivnosti skrite.

V paketu je 30 trakov, ker pa jih lahko prerežete na pol, saj so 82 mm, lahko imate do 60 trakov.

Navodila:
Preden nanesete trakove, se prepričajte, da je koža suha in čista vseh krem ​​ali vlažilcev. Najprej izberite mesto na svoji koži, kamor želite, da se oblačilo pripne. Nato okrasite papir za podlago z notranje strani traku in ga trdno pritisnite na kožo. Ko je trak nameščen, odstranite podlogo iz zunanje površine in oblačilo potisnite proti njemu. Pred sprostitvijo ga držite nekaj sekund. Če želite odstraniti trak po uporabi, ga le olupite. Če ne pride zlahka:
– Oblačilo: oblačilo namočite v toplo milnico in poskusite znova.
– Koža: za pospešitev postopka nanesite otroško olje ali podoben izdelek in poskusite znova.

TOP