* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Bye Bra – Breast Lift & Silicon pokrivala za bradavičke dvig prsi F-H kožna 3 par

31,66 

Na zalihi

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Trakovi za dvigovanje prsi Bye Bra s silikonskimi pokrovi za bradavice so preprosta rešitev za hitro in učinkovito povečanje ženskih prsi, brez potrebe po operaciji ali celo nedrčku! Lepljivi nedrčki delujejo tako, da prsi dvignejo od zgoraj, zato je Bye Bra popolna rešitev za oblačila brez naramnic in brez hrbta. Prsni trak Bye Bra lahko nosite tudi pod bikinijem.

Lepilna dvigala za prsi so narejena iz zelo tanke in prožne samolepilne folije, ki jo proizvaja 3M. Enaka vrsta folije se uporablja v bolnišnicah in je dermatološko varna. Lepilni nedrček v obliki črke U omogoča nastavitev bradavic za nekaj centimetrov navzgor. Z lepilnimi dvigali na prsih se lahko prilagodite tudi – na primer, če ima ženska dve različni obliki prsi ali velikosti ali višine bradavic – bo modrček trak pomagal narediti potrebne estetske popravke.

Bi radi videli, kako izgleda Bye Bra F +? Kliknite tukaj, če si želite ogledati slike enega od blogerjev, ki so preizkusili modrček Bye.

Priporočilo: Če je vaša velikost skodelice med dvema velikostima (to je C in D ALI F in H), vedno priporočamo večjo.
Zato je mogoče večjo velikost zmanjšati tako, da ustreza velikosti skodelice uporabnika, če je prevelika. Preprosto odstranite ali obrezujte nepotreben del s škarjami.

Trak za prtljažnike Bye Bra je na voljo v 3 velikostih: skodelica A-C, D-F in F +. Vse tri velikosti so na voljo s svilenimi pokrovi za bradavice in silikonskimi pokrovi za večkratno uporabo.

Edinstven 3M kakovostni trak, ki se uporablja v bolnišnicah, je za razliko od nekaterih ponarejenih izdelkov popolnoma varen in ustvarja popolno dviganje. Lepilni modrček Bye Bra preprosto in učinkovito dvigne prsi. Še bolje, da se ne dvignejo samo prsi, ampak tudi samozavest in razpoloženje uporabnika. Ne samo, da vam daje več samozavesti; omogoča vam, da nosite svojo najljubšo obleko brez potrebe po modrčku.

Prsni trak Bye Bra ohranja prsi na mestu, hkrati pa omogoča uporabniku, da se prosto giblje in vsebuje pretirano naravno gibanje prsi. Modrček je na voljo v treh velikostih: skodelica A-C, D-F in F +. V različici F-H so trije pari traku in trije pari pokrovčkov.

Silikonske prevleke za bradavice v primerjavi s prevleko iz svile:
Prsni trakovi Bye Bra prihajajo s silikonskimi ali svilenimi prevlekami za bradavice. Morda se boste vprašali, zakaj je tako. Vsaka dojka je drugačna. Vsaka ženska je edinstvena. Ovitki iz svilene bradavice so lažji, manjši (6 cm) in jih ni mogoče ponovno uporabiti. Zaradi tega so manj vidni pod oblačili iz bolj občutljive tkanine, medtem ko je mogoče opaziti obliko večjih pokrovov bradavic iz silikona. Za manj formalno obrabo ali v primeru večjih areola okrog bradavice priporočamo uporabo prevlek iz silikonskih bradavic.

Črni trak brez naramnic za velike prsi:
Če se sprašujete, kje lahko najdete nedrček brez naramnic za velike velikosti skodelic, potem … ste prišli na pravo mesto!
Bye Bra F + je lepilni modrček za skodelice F in večje. Dobimo veliko vprašanj o tem, kako je videti modrček Bye in ali lahko drži F-skodelico ali več. Odgovor je pritrdilen – na splošno, če ste stari med 16 in 46 let, Bye Bra deluje. Vendar ima tudi Bye Bra F + svoje omejitve. Od skodelice F navzgor je to odvisno od moči kože, prožnosti prsi in njihove teže. Ampak za 95% naših strank, Bye Bra F + deluje popolnoma dobro. Primer lahko najdete pri našem partnerju na Novi Zelandiji, ki je preizkusil F + s stranko.
Kar je še pomembnejše od teže in velikosti prsi ter trdnosti kože, je, da kožo očistite, preden nanesete modrček Bye. Izogibajte se olju, vodi, znoju ali kremi, preden nanesete modrček Bye, ker se ne bo prilepil na kremo ali mastno kožo.

Specifikacije

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun


Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Bye Bra - Breast Lift & Silicon pokrivala za bradavičke dvig prsi F-H kožna 3 par

31,66 

Na zalihi

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA