* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika HairSociety Splendid

309,64 

Isporuka : 7 - 10 dana
SKU: EW-HS-SPLENDID Kategorije: , Oznaka:
SHARE

Opis proizvoda

Spendid Ellen Wille je sultričen, srednje dolg slog z zrcaljeno teksturo. Ta ravna slog je klasičen, a sassy z obrobjem, ki kaskadno prehaja iz lica kosti v lepo brado. Plasti so rezane, da ustvarijo gibanje in malo modernega roba. Brezhibno ušesno podaljšano čipko spredaj ponuja vsestransko oblikovanje in najbolj brezhibno, naravno lasišče. Vrhunska sintetična vlakna, ki se uporabljajo za ustvarjanje Splendida, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las. Lasna kolekcija Ellen Wille je 100% ročno vezana, monofilament, s čudovito sprednjo čipko. Ellen Wille je zasnovala končno konstrukcijo kapic za udobno in lahko obrabo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolno izgubo las.

Izdelava :  Part Mono

Material : Modacrylic

Lace Front : Ja

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.


Perika HairSociety Splendid

309,64 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA