* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika HairSociety Desire

289,14 

Isporuka : 7 - 10 dana
SKU: EW-HS-DESIRE Kategorije: , Oznaka:
SHARE

Opis proizvoda

Desire by Ellen Wille je briljantno rezan slog z daljšimi plastmi na vrhu in ob straneh. Izjemno primeren za vsako priložnost, se lahko ta kratek slog enostavno preoblikuje iz klasičnega elegantnega v moderno in seksi. Brezhibno ušesno podaljšano sprednjo čipko nudi styling vsestranskost in brezhiben, naraven videz. Vrhunska sintetična vlakna, ki se uporabljajo za ustvarjanje želje, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las. Lasna kolekcija Ellen Wille je 100% ročno vezana, monofilament, s čudovito sprednjo čipko. Ellen Wille je zasnovala končno konstrukcijo kapic za udobno in lahko obrabo, kar je idealna rešitev za ženske, ki imajo minimalno do popolno izgubo las.

Izdelava :  Ročna Mono Part

Material : Modacrylic

Lace Front : Ja

MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun


Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Perika HairSociety Desire

289,14 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA