* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Affair | Hair Society | Sintetična lasulja

382,84 

Isporuka : 7 - 10 dana
EAN: SKU: EW-HS-Affair Kategorije: , Oznake: ,

Opis proizvoda

Afera Ellen Wille je glamurozen, dolg slog s svetlimi mehkimi plasti. Ta kroj je brezhibno mešan in je čudovit pripravljen za nošenje. Daljši robovi segajo ob stran obraza in ustvarjajo eleganten in eleganten občutek. Brezhibno ušesno podaljšano sprednjo čipko nudi styling vsestranskost in brezhiben, naraven videz. Vrhunska sintetična vlakna, ki se uporabljajo za oblikovanje afere, posnemajo videz, občutek in gibanje bioloških las. Lasna kolekcija Ellen Wille je 100% ročno vezana, monofilament, s čudovito sprednjo čipko. Ellen Wille je zasnovala končno konstrukcijo kapic za udobno in lahko obrabo, kar je idealna rešitev za ženske z minimalnim izpadanjem las.

Izdelava :  Ročna Mono

Material : Modacrylic

Lace Front : Ja

Brand

Ellen Wille perike

Kolekcije perika od Ellen Wille
MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Affair | Hair Society | Sintetična lasulja

382,84 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA