DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower You

173,48 

EAN: SKU: EW-HP-You Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja You iz kolekcije Hairpower znamke Ellen Wille je osupljiva laserska lasulja, ki je udobna za nošenje ves dan in je izjemno lahka za nego. Nekoliko daljše plasti na vrhu spretno mehčajo celoten videz.

TOP & CROWN območje te lasulje ima zaprto cvetlično mrežo. To je bilo strokovno zasnovano tako, da je količina na tem področju ostala z vami ves dan, brez padca. Zavoj s ti lasuljo je, da ima polovica telesa odprte votke, kar zagotavlja, da je lasulja hladna in lahka. Drugi del ima fin material, ki pokriva votek. To je bilo strokovno zasnovano tako, da je količina na tem področju ostala z vami ves dan, brez padca.

Občutljivi robovi merijo 12 cm, tako da bo sedel pod nivojem čela, ki ga lahko nato pomaknete na stran. To je bilo spretno razredčeno tako, da ne bo močno obtičalo na čelo. Zgornje plasti se lahko raztrgajo ali poravnajo.

Plasti krone, ki merijo 9 cm, so nekoliko višje na vrhu kot preostali del lasulje in so bile rahlo pobeljene. Popolnoma se zlijejo v koničasto in sladko odrezano to lasuljo. Zadnji del je 5 cm, tako da bo tesno sedel ob vratu.

Lasulja You je edinstvena konstrukcija, ki je moderna in izjemno udobna za nošenje. Kratek, obrezan videz, ki je ultra trendovski.

Izdelava :Tresse

Lace front: Ne

Material :Modacrylic

———————————————————————————————————

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , ,

TOP