DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Wave Deluxe

430,20 

Obriši
EAN: N/A SKU: EW-HP-Wave-Deluxe Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Wave Deluxe iz kolekcije Hairpower, ki jo je ustvarila Ellen Wille, je urejen videz, ki oddaja prefinjenost in razred. To je lep, klasičen slog, ki je lahek in zračen.

TOP & CROWN območje te lasulje ima konstrukcijo čiste, ročno izdelane, MONOFILAMENTNE. To pomeni, da kjerkoli delite lasuljo, boste imeli vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. Obstaja dodatna značilnost FULL LACE FRONT. To je najboljša naravna linija las, ki ustvarja neopazno končno obdelavo.

Obrobje meri 21 cm in ga lahko nosite na stran. To se popolnoma zlije v mehke, spogledljive plasti, ki padejo proti obrazu.

Plasti krone, ki merijo 22 cm, imajo subtilno “valovito” dvigalo, ki se popolnoma ujema z zadnjimi plasti. Laserska lasulja Wave Deluxe ima popolnoma naravno gibanje, ki bo zagotovilo, da vaš videz ni mogoče zaznati. Odklon in večina premikov sta bolj definirana na namigih.

Celotna dolžina od konice do krošnje je 31 cm. Obstaja veliko naravnih gibanj in nihanje s to žensko lasuljo. Silhueta je povsem naravna z nežno zaobljenostjo na hrbtu.

Ta ženski slog je najbolj dovršen! Razred in milost so popolne besede, ki opisujejo to čudovito, žensko lasuljo. Všeč nam je bilo, kako ste nam v koraku dali odskok. Vidiš, če lahko isto stori za tebe?

Izdelava :Mono Hand

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , ,

TOP