DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Vogue

245,25 

EAN: SKU: EW-HP-Vogue Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Vogue iz kolekcije lasnih las Ellen Wille je dolga, teksturirana ženska lasulja z nežnimi potmi.

Dolgi robovi merijo 15 cm in jih lahko nosite ob strani. To bo vaš obraz popolnoma odprlo in mehko obokalo vaše lastnosti s privlačnim orisom. Če najdete dolge robu, ga lahko vedno pokličete profesionalno.

Plasti krone so dolge, polne teksture in so laskave dolžine, ki so ženstvene in moderne. Celotna dolžina te dolge lasulje od konice do krošnje je 53 cm. Lepota te lasulje je spreminjanje gostote skozi kos. Hrbet je bil razredčen, da bi ustvaril bolj realistično obliko. Prav tako je bil perjan, tako da so mehki, subtilni premiki, ki spretno ustvarja veliko naravnega gibanja.

TOP območje te lasulje ima OPEN WEFTS. To je bilo strokovno zasnovano tako, da omogoča kroženje zraka, kar zagotavlja, da je lahek in hladnejši od tradicionalnih pokrovčkov. Odsek TOP ima tudi osrednji trak vzorčastega materiala. Na območju krošnje je krožni del čistega MONOFILAMENTA. To pomeni, da kjerkoli delite lasuljo na tem odseku, boste imeli vtis, da lasje prihajajo iz lastne lasišča. Na levi strani je majhna LACE FRONT, ki bo ustvarila vtis, da izgleda las na tem področju. kot da prihaja iz tvojega lasišča.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , ,

TOP