DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Travel Mono

434,81 

EAN: SKU: EW-HP-Travel-Mono Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Travel Mono iz kolekcije Hairpower kolekcije Ellen Wille je sodobna, krajša lasulja z veliko teksturiranih plasti, ki je udobna za vsak dan.
Wave Deluxe lasulja Ellen Wille Hairpower Collection
TOP območje te lasulje je popolnoma ročno obdelano, tako da je videz čim bolj naraven. To je MONOFILAMENT kos, kar pomeni, da kjerkoli delite lasuljo, bo vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. HAIRLINE ima izjemno funkcijo LACE FRONT. To je že pre-cut, ki ustvarja nevidno lasišče, ki je nezaznavno.

Obrobje meri 8 cm in je lahko nošeno pod obrvami ali pa se pomakne na stran. Obstaja rahlo dvig na vrhu in krono območje, ki dodaja sodoben zasuk na to osupljivo lasuljo.

Krona meri 11 cm in se odlično ujema s subtilnimi premiki na zadnji strani Mono-ja. Silhueta te lasulje ima teksturirane plasti, ki jih lahko izvlečete, če tako zahtevate. Zgornji del nogavice meri 7 cm in se spretno razredči, da bi ustvaril popolnoma naraven videz tega čudovitega kosa.

Če iščete lepo urejen slog, ki ima razred in eleganco, potem je Travel Mono lasulja za vas.

Izdelava :Mono Top

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , , , , ,

TOP