DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Tempo100 Deluxe

381,60 

Obriši
EAN: N/A SKU: EW-HP-Tempo100-Deluxe Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Tempo 100 Deluxe je čudovita bob, ki izgleda neverjetno realistično. Briljantne nasveti za britvice dodajo sodobni zaključek tej čudoviti lasulji.

Wow faktor za to neverjetno lasuljo je notranja konstrukcija. Ta del je mešanica MONOFILAMENT / HAND TIED, ki je najvišje kakovosti. Kliknite na zavihek »Kaj je v notranjosti« in si oglejte čudovito obliko. Ta zasnova pokrovčka zagotavlja, da se boste ves dan počutili izjemno udobno.

Tempo 100 Deluxe ima tudi dodatno funkcijo HAND TIED, FULL LACE FRONT. To je najboljša naravna linija las, ki ustvarja neopazno končno obdelavo. Odvisno od vašega osebnega sloga, lahko obrežete ali pa pustite čipko sprednjo. Če potrebujete kakršenkoli nasvet glede te omamne funkcije, pokličite našo ekipo na 01484 844557 in z veseljem vam bomo pomagali.

Meje 13 cm (5 “), tako da jih lahko nosite na strani, kar se popolnoma ujema s stranskimi plasti. Stranske plasti so ravne in so bile rezane z britvico. rez.

Celotna dolžina od konice do konice hrbta je 31 cm (12 “). Obstaja veliko naravnega gibanja in nihanja s to žensko lasuljo. Silueta je povsem naravna z nežno zaobljenostjo na hrbtni strani.

Lepa in lahka, da nosi bob z veliko stila. Konstrukcija je odlična in zelo udobna za nošenje. Osupljivo.

Izdelava :Mono Hand

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , ,

TOP