DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Tempo Large

478,73 

EAN: SKU: EW-HP-Tempo-Large Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Tempo Deluxe Large iz Ellen Wille je čudovita. Nazadnje lepo oblikovana lasulja v velikem bobu! Najbolj iskana frizura je nedvomno bob.

Lasulja Tempo Deluxe Large iz kolekcije Hairpower Collection je tudi ena najlažjih lasuljev, ki jih dobavljamo. To je popolnoma HAND TIED, z naravno zgrajeno LACE FRONT.

Oglejte si pogled na 360, da vidite, kako lep je ta bob oblikovan slog, naravnost iz škatle. Čiste linije te lasulje dolžine brade so nežno zmehčale teksturirane konice.

Vsa naša skupina izdelkov »Simply Wigs« je pojasnila, kako se je ta kos seveda premaknil. To je zaradi skrbi in pozornosti, ki je bila sprejeta za ročno vezanje vsakega posameznega vlakna na konstrukcijo pokrovčka. Lasulja Tempo Deluxe Large je vrhunska razkošje.

Kombinacija stranskega roba in laskave dolžine pomaga ustvariti ženski videz, ki izžareva trenutno zaupanje in karizmo. Lasulja Tempo Deluxe Large je čudovit dodatek k portfelju Simply Wigs.

Izdelava :Mono Hand

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , ,

TOP