DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Talia Mono

355,75 

EAN: SKU: EW-HP-Talia-Mono Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Talia Mono iz kolekcije Hairpower Collection je svetlobna krtača s stranskimi robovi. Moderna, trendovska in zelo realistična.

Ta del je sestavljen iz mešanice Monofilament / Lace, kar pomeni, da se na levem delu prostora za deljenje zdi, da lasje prihajajo iz vašega lasišča.

Monofilamentna razcepitev sega do robnega odseka. Tukaj je sprednja čipka. To je najboljša naravna linija las, ki ustvarja neopazno končno obdelavo. Odvisno od vašega osebnega sloga, lahko obrežete ali pa pustite čipko sprednjo. Če potrebujete kakršenkoli nasvet glede te omamne funkcije, pokličite našo ekipo na 01484 844557 in z veseljem vam bomo pomagali.

Daljši robovi merijo 14 cm (5,5 “). Sedejo lepo obrnjene na stran. Vsekakor trendovski in sodobni videz. Resice se nato zlijejo v stranske plasti, ki jih je mogoče nekoliko odmakniti od vašega obraza.

Wow faktor za to bob obliko je zadnji del lasulje. Je rahlo zaokrožen in nato postopoma koničast v tilniku. Vratni izrez meri 4 cm (1,5 “), tako da se bo tesno prilegal vratu.Poglejte si celoten pogled 360, da vidite, kako čudovita je ta čudovita bob lasulja.

Izdelava :Mono Part

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , , , ,

TOP