DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Talent Mono

334,80  uključ. PDV SI 22%

Obriši
EAN: N/A SKU: EW-HP-Talent-Mono Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Talent Mono iz kolekcije Hairpower Collection Ellen Wille je čudovit in eleganten bob kroj, ki izžareva ženstvenost in glamur, vse pa je v enem čudovitem slogu.

TOP območje te lasulje je popolnoma ročno obdelano, tako da je videz čim bolj naraven. To je MONOFILAMENT kos, kar pomeni, da kjerkoli delite lasuljo, bo vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. HAIRLINE ima izjemno funkcijo LACE FRONT. To je že pre-cut, ki ustvarja nevidno lasišče, ki je nezaznavno.

Meje so približno 22 cm. To je precej dolga resica, tako da se bo seveda pomaknila vstran, ne pa naprej proti vašemu čelu. Če pa se vam zdi predolgo, ga lahko vedno profesionalno odrežete. Sprednje plasti so vedno nekoliko manjše od stranic. To pametno zmehča vaše funkcije.

Plasti krone merijo 22 cm in so tako rahlo razbarvane, da bo silhueta vašega videza moderna in realistična. Plasti imajo subtilne premike proti koncu, da lasulji dobijo naravno in realistično odbojko. Dolžina vratu meri 7 cm, tako da je na liniji veliko pokritosti, če nosite to lasuljo preko lastnih las.

Tukaj na sedežu Simply Wigs, imamo radi lasuljo Talent Mono. Lahka, moderna, ki jo boste ljubili.

Izdelava :Mono Top

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , ,

TOP