DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Swing

239,36 

EAN: SKU: EW-HP-Swing Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Swing iz Ellen Wille je kratka, sladka in neverjetno lahka lasulja. Ta osupljiv slog se lahko nosi gladko in mehko, ali raztrgan z več telesa. Izbira je vaša!

Obrobje meri 8 cm, tako da bo sedelo le na ravni čela. Res je mehka in teksturirana, vendar ima še dodatno prednost, da če imate raje debelejšo obrobo, preprosto ustvarite več zgornjih plasti naprej. Res se nato popolnoma integrira v krajše plasti. Ti bodo sedeli ravno pred vašimi ušesi, se naselili v subtilne, mehke točke.

Plasti na krošnji merijo 12 cm in jih lahko poravnate ali raztrgate za drugačen videz. Ti sloji se nato lepo prelivajo v til, ki meri 4 cm. Jazz se ne oprijema na hrbtni strani glave, ampak sledi vašim konturam in ustvarja čudovito silhueto.

TOP območje te lasulje ima OPEN WEFTS z zaprtim, mrežastim materialom na vrhu. To je bilo strokovno zasnovano tako, da omogoča kroženje zraka, kar zagotavlja, da je lahek in hladnejši od tradicionalnih pokrovčkov. V središču je tudi majhen, 1,5 cm MONOFILAMENT, ki bo zagotovil, da bodo sloji krone na tem območju videti, kot da izvirajo iz vašega lasišča.

Jazzova lasulja iz Ellen Wille je zagotovo ena naših najljubših, saj je zelo, zelo trendovska!

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ne

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , ,

TOP