* FREE - besplatna dostava za narudžbe iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka u EU i van EU

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika Hairpower Start

217,40 

Product Code: N/A EAN: SKU: EW-HP-Start Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Star lasulja iz kolekcije Hair Society Ellen Wille je čudovita bob, ki je videti neverjetno realistična. Če iščete moderno in brez težav bob cut, potem se sprostite, to je slog za vas.

Vrhunsko območje te lasulje je ročno vezana, MONOFILAMENT konstrukcija. To pomeni, da kjer koli delite lasuljo, boste ustvarili vtis, da lasje prihajajo z vašega lasišča. Dodatna značilnost je celoten LACE FRONT, ki zagotavlja neodločljivo sprednjo črto las.

Obrobje meri 14 cm, tako da ga je mogoče nositi pometano na stran. Ta se nato odlično zlije v stranske plasti. Stranske plasti so ravne in razrezane. To je eleganten dizajn, ki temu klasičnemu kroju doda prefinjenost.

Plasti krošnje merijo 20 cm in so gladke in ravne, zakrivljene navznoter proti koncu. Silhueta je popolnoma naravna z nežno okroglostjo na zadku. Z lasuljo Zvezda je veliko naravnega gibanja in nihanja. Popek se popolnoma prilega v vrat, kar pomaga ustvariti presenetljivo obliko. Obstaja tudi veliko pokritosti, če ta kos nosite preko lastnih las, saj pupek meri 5 cm.

Lasulja Star je izvrstno oblikovana bob, ki bo polepšala vse oblike obraza. Krasen!

Izdelava: Mono krona

Čipka spredaj: Ne

Material: Modakril

 

Kaj je monofilament lasulja ? Monofilament se uporablja za materiale, ki so na voljo tako, da se prikažejo, zato ostanejo, kar je zelo dobro obiskano. Da bi bil transparenten material, udoben na dotik, lasje so tako natančno povezani eden po eden zato je izraz – monofilament, ki se tega sestavljajo preprosto oblikujejo v njih češete. Monofilament lasulja bo dihala, ko ko nosite, ter prepreči kopiranje toplote v vlagi. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA