DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Spring Hi

208,62 

EAN: SKU: EW-HP-Spring-Hi Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Ta kratek, sodoben slog šepeta. Obrezane in teksturirane plasti, po katerih se lahko brez truda raztrgate za večjo višino, če želite.

Lasulja Spring Hi je kul in udoben slog, ki je lahek in zračen. Mere 6cm, tako da jih lahko nosite, da se usedete pod obrv, ali pa se pometate vstran. Stranske plasti so rezane z britvico in se tako razlikujejo po dolžini, tako da lahko sedite proti obraznim kostim, če vam je bolj všeč za ušesi.

Konstrukcija pokrovčka je lahka in se bo komaj počutila. Obstaja tudi dodatna značilnost čipke. Ta zasnova je popolna pri izkoreninjanju vsakega “lasulja”, ki se lahko pokaže na liniji las. Naravna in realistična dodelava za lepo lasuljo.

Spomladi Hi je lahkoten, vendar osupljiv. Sprejmite preprost slog te lepe ženske lasulje.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , , , , , ,

TOP