DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Smoke Hi Mono

349,16 

EAN: SKU: EW-HP-Smoke-Hi Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Smoke Hi Mono iz kolekcije Hairpower Collection je neverjetno naraven bob, ki ima popolno gostoto, ki je povsem realistična. Oglejte si pogled 360, da vidite, kako lep je lasulja Smoke Hi Mono.

Območje TOP & CROWN te lasulje ima pretežno votli del, prekrit z mehko mrežo. To je bilo strokovno zasnovano tako, da je količina na tem področju ostala z vami ves dan, brez padca. Na voljo je tudi odklon, levi HANDTIED MONOFILAMENTNI DEL, ki se razteza do predrezane LACE FRONT. To ustvarja vtis, da lasje na tem področju izgleda, kot da prihajajo iz vašega lasišča.

Daljši robovi, ki jih lahko nosite, so pomaknjeni na stranske mere 14 cm. Stranske plasti so nekoliko daljše od hrbtne oblike in so tudi rahle. Da bi zagotovili popolnoma naravno obdelavo, ima kontura hrbtišča rahlo zaobljeno obliko.

Zamašek se popolnoma ujame v vrat, kar pomaga ustvariti presenetljivo obliko. Obstaja tudi veliko pokritost, če ste nosili ta kos nad svojimi lasmi, kot je til ukrep 10cm.

Smoke Hi Mono je čudovito oblikovan bob, ki bo laskal vsem obrazom obraza.

Izdelava :Mono Part

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , ,

TOP