DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Shine Comfort

421,63 

EAN: SKU: EW-HP-Shine-Comfort Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Shine Comfort je izdelana po najvišjih standardih za luksuz in udobje. Popolnoma ročno vezana konstrukcija, ki je mehka, mehka in nato še bolj mehka. Če ste zaradi popolnega izpadanja las nosili Shine Comfort, vam lahko zagotovimo, da ne boste našli bolj nežne in udobne konstrukcije. Čisti razkošje. Ta lepa, ženska lasulja je tudi neverjetno lahka zaradi dizajna Hand Tied. Svetloba kot pero!

Tako ste lahko prepričani v kakovost izdelave pokrovčkov, prav tako ste lahko prepričani o sodobni obliki te lasulje. Razrezan, sproščen bob slog, ki je bil posebej teksturiran, tako da bodo plasti padle in se naravno gibale.

Resice merijo približno 12 cm, tako da jih lahko nosite pod obrvami ali pa jih pomaknete na stran. Oglejte si celoten pogled 360, tako da lahko vidite, kako lepo segajo hrbtne plasti.

Izdelava :Hand Comfort

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , ,

TOP