DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Rich Mono

330,00 

EAN: SKU: EW-HP-Rich-Mono Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Ellen Wille je čudovito, moderno oblikovana z daljšim, stranskim pometanjem. Če imate željo, da bi bili ultra trendovski, je ta slog kot nalašč za vas.

TOP območje te lasulje je popolnoma ročno obdelano, tako da je videz čim bolj naraven. To je MONOFILAMENT kos, kar pomeni, da kjerkoli delite lasuljo, bo vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. HAIRLINE ima izjemno funkcijo LACE FRONT. To je že pre-cut, ki ustvarja nevidno lasišče, ki je nezaznavno.

Dolgi pometalni in sultrični robovi merijo 19 cm, ki se spretno prelivajo v daljše, bolj gladke plasti na desni strani tega reza. Imate na izbiro, ali nosite asimetrične daljše plasti na strani naravno, ali pa jih potegnete za uho.

Plasti krone, ki merijo 19 cm, so rahlo dvignjene prostornine, ki se nato postopoma zlijejo v plasti. So elegantni in gladki, ali pa lahko Rich Mono raztrgate za popolnoma drugačen videz. Zgornji del je približno 3 cm, tako da bo sedel lepo, brez povečanja prostornine ali izstopanja.

Eleganten in eleganten v kombinaciji z lepo izbiro barv. Bogata mono lasulja je resnično precej kratka frizura iz kolekcije Hairpower Collection.

 


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Brand

Ellen Wille perike

Kolekcije perika od Ellen Wille

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , ,

TOP