DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Push up

195,44 

EAN: SKU: EW-HP-Push-up Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Push Up iz kolekcije Hairpower je moderna, elegantna lasulja z veliko možnostmi oblikovanja.

Ta ljubka dama lasulja je sproščeno in trenutni s peresno flicks na hrbtni strani, ki jih je mogoče še bolj raztrgan za bolj grdo poglej, če potrebujete.

Obrobe merijo 8 cm (3,25 “) in so strokovno razredčene tako, da popolnoma uokvirijo vaše oči. To se nato zlije v teksturirano površino.

Zadnja stran lasulje Push Up je čudovita. Teksturirane, razburkane plasti, ki so zelo moderne. Lahko rahlo navzdol, če vam je ljubše, ali stil gor ….. izbira je vaša.

Zgornji sloji so dolgi 6,5 cm (2,5 cm), objemajo vaš vratni izrez in s tem razredčijo to čudovito lasuljo, kar je čudovita ženska lasulja po čudoviti ceni.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ne

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , ,

TOP