DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Pretty

196,20 

Obriši
EAN: N/A SKU: EW-HP-Pretty Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Prvotna lasulja Ellen Wille je prvič nastopila v sedežu Simply Wigs prejšnji teden. Takoj, ko smo poskušali, smo ugotovili, da so se nasi hrbetji poravnali, začeli smo hoditi z swishom in v bistvu smo se počutili čudovito.

TOP območje te lasulje ima OPEN WEFTS. To je bilo strokovno zasnovano tako, da omogoča kroženje zraka, kar zagotavlja, da je lahek in hladnejši od tradicionalnih pokrovčkov. Na robu lasulje je tudi mehak trak COMFORT, ki bo udobno sedel ob koži. Odsek TOP ima tudi osrednji trak vzorčastega materiala. To se spretno razteza na območje krme. Na območju krošnje je krožni del čistega MONOFILAMENTA. To pomeni, da kjerkoli delite lasuljo na tem odseku, boste imeli vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča.

Tukaj je laskav slog, ki je pod dolžino ramen in ima mehke, zvitke. Resice ležijo naravnost in lepo proti čelu, medtem ko so sproščeni valovi mehki na dotik in se počutijo lepo. Gostota Pretty je prav. Ne boste nenadoma imeli množice kodre na glavi s Pretty. Ona je subtilen slog, ki ima veliko razburjenja.

Ljubite jo, ji se zahvaljujte in jo pozdravljate, ker nas čuti čudovite.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ne

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , ,

TOP