DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Ocean

250,34 

Obriši
EAN: N/A SKU: EW-HP-Ocean Kategorije: , Oznake: ,

Opis

TOP & CROWN območje te lasulje ima odklon, levi del HANDTIED MONOFILAMENT. To ustvarja vtis, da lasje na tem področju izgleda, kot da prihajajo iz vašega lasišča. Na voljo je tudi majhen, prerezan LACE FRONT, tako da se lasnica zdi skoraj nevidna.

Rez je približno 15 cm, tako da bo sedel pod čelo in naravno  na stran. Bočne plasti so teksturirane in prekrite, da ustvarijo mehke premike na konicah.

Plasti krone merijo 26 cm in jih lahko raztrgate za višjo višino ali pa jih poravnate za popolnoma drugačen videz. Plasti imajo izgubljeno in subtilno premikanje po vsej oceanski lasulji, kar ustvarja ženski in klasičen videz. Hrbtna stran okeanske perike je izravnana, kar pametno ustvari pogled na tilniku. Celotna dolžina oceanske lasulje meri 41 cm, kar bo lepo padalo na dolžino ramen.

Izdelava :Mono Part

Lace front: Ne

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki si želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

HP

, , , , , , ,

TOP