DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Noelle Mono

415,04 

Obriši
EAN: SKU: EW-HP-Noelle-Mono Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Modna lasulja Noelle ima eleganco in razred. Negovan in eleganten videz, ki vam omogoča, da z zaupanjem hodite in postanete čudovita dama, ki jo poznate!

Ta del je monofilament, kar pomeni, da bo kjerkoli delila Noelle Mono, da bo ustvarila vtis, da lasje prihajajo iz vašega lasišča. Monofilamenti so vrhunsko udobje in realističen videz. Noelle Mono ima tudi dodatno funkcijo prerezane, fine Lace Front. To je najboljša naravna linija las, ki ustvarja neopazno končno obdelavo.

Mehko, valovito obrobo 10cm in se lahko nosijo na čelo ravni, ali swept na stran. Vi ste odgovorni za svoj pogled.

Nežno raztrgano krono (9 cm) in zgornje plasti bodo dodali subtilno višino in slastno, žensko obliko. Ta čudovita lasulja ustvarja iluzijo, da so v trenutku narejeni in prefinjeni. Celoten videz je raztrgan slojev in mehkih valov. Izgleda, da ste pravkar stopili iz vrhunskega londonskega salona.

Oglejte si celotno funkcijo 360, tako da si lahko ogledate Noelle Mono iz vseh zornih kotov. Kratek til bo lepo sedel proti vratu. Meri 5 cm, se bo tesno prilegala in ustvarila lep zaključek za vaš lep videz.

Razkošje, Elegance s škropljenjem Charm. Noelle Mono je izjemno!

Izdelava :Mono Top

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , ,

TOP