DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Nancy

166,90 

EAN: SKU: EW-HP-Nancy Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Lasulja Nancy iz kolekcije Hairpower Collection je klasičen videz z nežnimi valovi, ki se prelivajo na mehkejše kodre na hrbtu.

Resnično naravna ženska lasulja, ki je neverjetno lahka.

Obrobje meri 10 cm (4 “) in ima nežen val, ki spretno mehča vaše lastnosti.Tam je prefinjeno dviganje na krono in zgornji del, ki se lahko zgladi za gladkejši izgled, če se odločite za spremembo.

Plasti krone merijo 9 cm (3,5 “) in se postopoma zlivajo v sproščene kodre na hrbtni strani. Nenavadna lasulja je zelo domiselna.

Na vratu je veliko pokritosti, saj se na vratu izmeri 7 cm (2,75 “), mehki valovi pa nežno objemajo vratni izrez in ustvarijo resnično realistično obliko.

Nancy dame lasulja je klasičen videz, ki je lahka za nošenje in zelo vsestranska. Ellen Wille so ustvarili klasiko!

Izdelava :Tresse

Lace front: Ne

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , ,

TOP