DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja Hairpower Jazz

239,36 

EAN: SKU: EW-HP-Jazz Kategorije: , Oznake: ,

Opis

azz lasulja iz Ellen Wille je lahka kot pero in se bo ves dan počutila udobno. Trendovski, krajši slog z daljšimi plastmi na vrhu za moderno zasnovo.

Res je 11 cm, tako da bo sedel tik pod nivojem čela. To se nato popolnoma zlije v kratke, stranske plasti, ki bodo šele padle pred stopnjo ušesa. Skozi Jazz je veliko teksturiranih plasti. To je plasti, ki ustvarjajo vsestranskost za ta kos.

Plasti krone merijo 13 cm, tako da je vgrajen volumen, ki bo ostal ves dan brez padca. Krona se nato popolnoma zlije v hrbtne plasti. Jazz, čeprav nežno sledi vaši naravni konturi, ustvarja realistično silhueto, ki je ni mogoče zaznati. Zgornji del Jazza meri 4 cm, kar omogoča veliko pokritosti, če nosite ta kos čez lastne lase.

TOP območje te lasulje ima OPEN WEFTS z zaprtim, mrežastim materialom na vrhu. To je bilo strokovno zasnovano tako, da omogoča kroženje zraka, kar zagotavlja, da je lahek in hladnejši od tradicionalnih pokrovčkov. Na levi strani je tudi majhen, 1,5 cm MONOFILAMENT kvadrat, ki bo zagotovil, da bodo plasti krone na tem področju izgledale, kot da izvirajo iz vašega lasišča. Dokončanje z majhno, predrezano prednjo čipko na levi strani roke, tako da se lasnica pojavi čim bolj naravno.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

Podrobnosti barve:
Mix je mešanica z visokimi in nizkimi lučmi
Rooted ima naraven videz korena
Darkje temnejša barva
Light je svetlejša barva slike
Hot je bolj živa barva osnovne barve

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve

Dodatne informacije

Odaberi boju HP

, , , , , , , , , , , ,

TOP