* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika Hairpower Jazz

196,20 

Artikal dostupan po narudžbi!
SHARE

Opis proizvoda

azz lasulja iz Ellen Wille je lahka kot pero in se bo ves dan počutila udobno. Trendovski, krajši slog z daljšimi plastmi na vrhu za moderno zasnovo.

Res je 11 cm, tako da bo sedel tik pod nivojem čela. To se nato popolnoma zlije v kratke, stranske plasti, ki bodo šele padle pred stopnjo ušesa. Skozi Jazz je veliko teksturiranih plasti. To je plasti, ki ustvarjajo vsestranskost za ta kos.

Plasti krone merijo 13 cm, tako da je vgrajen volumen, ki bo ostal ves dan brez padca. Krona se nato popolnoma zlije v hrbtne plasti. Jazz, čeprav nežno sledi vaši naravni konturi, ustvarja realistično silhueto, ki je ni mogoče zaznati. Zgornji del Jazza meri 4 cm, kar omogoča veliko pokritosti, če nosite ta kos čez lastne lase.

TOP območje te lasulje ima OPEN WEFTS z zaprtim, mrežastim materialom na vrhu. To je bilo strokovno zasnovano tako, da omogoča kroženje zraka, kar zagotavlja, da je lahek in hladnejši od tradicionalnih pokrovčkov. Na levi strani je tudi majhen, 1,5 cm MONOFILAMENT kvadrat, ki bo zagotovil, da bodo plasti krone na tem področju izgledale, kot da izvirajo iz vašega lasišča. Dokončanje z majhno, predrezano prednjo čipko na levi strani roke, tako da se lasnica pojavi čim bolj naravno.

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ja

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

Podrobnosti barve:
Mix je mešanica z visokimi in nizkimi lučmi
Rooted ima naraven videz korena
Darkje temnejša barva
Light je svetlejša barva slike
Hot je bolj živa barva osnovne barve

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Perika Hairpower Jazz

196,20 
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!