* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Perika Hairpower Swing

196,20 

Artikal dostupan po narudžbi!
SHARE

Opis proizvoda

Lasulja Swing iz Ellen Wille je kratka, sladka in neverjetno lahka lasulja. Ta osupljiv slog se lahko nosi gladko in mehko, ali raztrgan z več telesa. Izbira je vaša!

Obrobje meri 8 cm, tako da bo sedelo le na ravni čela. Res je mehka in teksturirana, vendar ima še dodatno prednost, da če imate raje debelejšo obrobo, preprosto ustvarite več zgornjih plasti naprej. Res se nato popolnoma integrira v krajše plasti. Ti bodo sedeli ravno pred vašimi ušesi, se naselili v subtilne, mehke točke.

Plasti na krošnji merijo 12 cm in jih lahko poravnate ali raztrgate za drugačen videz. Ti sloji se nato lepo prelivajo v til, ki meri 4 cm. Jazz se ne oprijema na hrbtni strani glave, ampak sledi vašim konturam in ustvarja čudovito silhueto.

TOP območje te lasulje ima OPEN WEFTS z zaprtim, mrežastim materialom na vrhu. To je bilo strokovno zasnovano tako, da omogoča kroženje zraka, kar zagotavlja, da je lahek in hladnejši od tradicionalnih pokrovčkov. V središču je tudi majhen, 1,5 cm MONOFILAMENT, ki bo zagotovil, da bodo sloji krone na tem območju videti, kot da izvirajo iz vašega lasišča.

Jazzova lasulja iz Ellen Wille je zagotovo ena naših najljubših, saj je zelo, zelo trendovska!

Izdelava :Mono Crown

Lace front: Ne

Material :Modacrylic

Preberite članek :

izdelava_lasuljIzdelavi lasulj

ellen wille barvna karta ring Barvne karte


Monofilament lasulje so izdelane posebej za tiste z zmerno do hudo izgubo las.

– vendar jih lahko nositi vsak, ki želi in si lahko to kakovost privošči. Lasulje so
lahke in mehkejše na otip.

Kaj je monofilament lasulja?. Monofilament se nanaša na vrsto materiala na katerega so lasje prišiti, zato je za tiste, ki imajo zelo občutljivo lasišče. To je transparenten material, udoben na dotik, lasje so ročno vezeni eden po eden zato je izraz – mono-filament, zaradi tega se lasje prosto oblikujejo in jih češete. Monofilament lasulja bo dihala, medtem ko jo nosite, ter preprečuje kopičenje toplote in vlage. Tkanina je naravne barve kot naravno lasišče.

MOJ RAČUN
Lista želja
Lista želja
Prijava
Stvorite račun

Odaberite sve načine na koje želite čuti od nas

Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Izgubili ste lozinku? Molimo unesite vaše korisničko ime ili email adresu. Primit ćete putem poruke e-pošte poveznicu za izradu nove lozinke.

TOP

Perika Hairpower Swing

196,20 
Možda vam sviđa
Košarica 0
NEDAVNO POGLEDANO 0
Dodanu na listu želja!