DA LI STE ZABORAVITE DETALJE?

Lasulja iz naravnih las Pure!Power Flavour

1.299,90  uključ. PDV SI 22%

Obriši
EAN: N/A SKU: EW-PU-Flavour Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

Obsession by Ellen Wille je dolga, plastna in luksuzna remy človeška lasulja las, ki je ročno izdelana in izpopolnjena v vseh pogledih. 100% Remy človeška las je sestavljena iz 50/50 mešanice kitajskih in indijskih las, obdelanih za ohranjanje celovitosti in sijaja. Nežna sprednja čipka je pripravljena za nošenje iz škatle in izgleda neverjetno naravna. Monofilamentni vrh zagotavlja videz lastne rasti las, ustvarja naravno glasnost in se lahko razdeli na obeh straneh ali po sredini. Dolge človeške plasti za lase lahko stojijo naravnost, skeleti ali valoviti. Prav tako ga lahko stilizirate v poniju ali up-do.

Čipkast spredaj se razprostira od ušesa do ušesa in je čudovito čista za mešanje z vsemi toni kože. Vrh monofilamenta je ročno vezan, da vam daje naravni videz in dodaja gibanje, da spremenite svojo pričesko. Strani in hrbet so ročno vezani, da vam omogočajo vsestranskost in udobje stylinga. Ta slog je prišel naravnost iz škatle, vendar priporočamo, da pranje in styling las, preden ga nosite. Za najboljše rezultate priporočamo sušenje in stiskanje s toploto.

POSEBNE ZNAČILNOSTI

Čipke spredaj
100% ročno vezana
100% Remy človeške lasje

Lace front :Ja

Pri podaljšanem filmskem pristopu je podaljšana čipkasta sprednja stran, lasje na čelu in na templjih posamično fino ročno izdelani iz prozorne tkanine, zaradi česar je sprednji pramen las videti naraven na velikem območju. Zaradi tega so lasje vsestransko uporabni in zagotavljajo naraven videz tudi pri videzu brez čela.

Monofilament Top

Razkošje s pomočjo najboljših ročnih del. 100% ročno vezana lasulja ponuja največjo možno naravnost. Na območju celotne zgornje glave so lasje posamično obdelani v monofilament – tkanino, ki se na koži zdi nevidna. Drugi del las je zavit na fini til. Lasulja se težko razlikuje po naravni rasti las, je lahka kot perje in nudi popolno udobje pri nošenju.

Vložki brez ušesnih ušes
Nastavljivi Velcro trakovi

Izdelava :  ročno vezenje

Material : Naravni lasje

 

Dodatne informacije

Odaberi boju PURE!Power

, , , , , , , , ,

TOP