* FREE - besplatna dostava za narudžbe u EU iznad 250,00 eur 

Međunarodna isporuka EU i Srbija, Bosna i Hercegovina /

Pitanje? Pozovite Viber/WhatApp/Tel : +386 31654958, govorimo Hrvatski

Ellen changes perika Spark

240,65 

Isporuka : 7 - 10 dana
SHARE

Opis proizvoda

Lasulja Spark by Ellen Wille je del kolekcije 2019 Changes. Odprta stran in hrbet omogočata vrhunsko prezračevanje, zaradi česar sta lahka in hladna. Ta slog “shake and go” lahko nosite takoj iz škatle za mehak videz. Če želite še bolj držati in teksturirati videz, poskusite uporabiti kremo za oblikovanje BeautiMark. Sintetične lasulje Ellen Wille so narejene iz najkakovostnejših vlaken, ki so lepšega, neverjetno realističnega videza in posnemajo naravne lase. Sprednja obrobja je na 3,5 “in mehko redčena, da se vam na čelu zdi pernato. Teksturirane plasti po celotni obrisi in silhueta so v tem trendovskem slogu sveže in laskave

Velikost pokrovčka: Mali / povprečen

Konstrukcija pokrovčkov: Monofilament Crown

Vrsta las: Sintetični lasje

Približna dolžina:

Šiška: 3 “| Krona: 4” | Strani: 3 “| Nape: 3,5”

Teža izdelka: 2,2oz

Barve las
Barva se pokaže nekoliko drugače glede na lasna vlakna ali slog. Vsaka prikazana barvna fotografija ali fotografija se lahko razlikujeta od zaslona do zaslona, ​​kot tudi barvne serije las, ki ga izberete. Ti vzorci so zasnovani tako, da vam omogočajo dobro predstavo o barvi, vendar se lahko razlikujejo od lasulje do lasulje.
Barva na sliki : SPARK by ELLEN WILLE in WILD CHERRY ROOTED | Dark brown base, dark burgundy Red, and Bright Cherry Blend with Darker Roots

MOJ RAČUN
Lista želja
Login
Stvorite račun


Vaši osobni podaci koristit će se za podršku vašem iskustvu na cijelom web mjestu, za upravljanje pristupom vašem računu i u druge svrhe opisane na mreži na stranici o privatnosti i sigurnosti pravilima privatnosti.

Oporavak lozinke

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Ellen changes perika Spark

240,65 

Košarica 0

NEDAVNO POGLEDANO 0

Dodanu na listu želja! POGLEDAJ LISTU ŽELJA